Kızlar yardım lütfennnn

Busraa977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
257
51
98
27
Kızlar merhaba ben bitkisel macun kullanmaya başladım 2 hafta oldu kullanalı ovulasyon testlerinden yaptım sürekli ama net Bi çizgi yakalayamadım adetime 2 gün kaldı aşırı derece de sağ kasığım ve belim ağrıyor ovulasyon testi yaptım çizgi belli ama hala soluk adete 2 gün kala yumurtlama olabilir mi aranızda yaşayan varmı?

Agriniz regl öncesi agridir. Yumurtlama agrisi degil. Adetten iki gin once yumurtlama olmaz diye düşünüyorum.

Yumurtlasaniz bile 2 gun sonra adet gelecekse yumurta düşer. Rahminiz kalinlastigi icin bebek tutunamaz. Olmaz yani.

Normal regl ağrısı yaşıyorsunuz eğer gecikme olursa şüphelenin bence .

Yumurtlasaniz bile 2 gun sonra adet gelecekse yumurta düşer. Rahminiz kalinlastigi icin bebek tutunamaz. Olmaz yani.
Teşekkür ederim belli olur 2 gün sonra bel ve kasık ağrımdan şuan kıvranıyorum çok şiddetli eğilemiyorum bile ilk defa başıma geliyor

Kuzum bnm adet gunum 25 nisan ve olmadim hala 27 nisan ilk yumurtlama oldu ve 5 6 mayis tekrar pik yani yumurtlama oldu .
Olabiliomus bnde c life macun kullandim ilk kez bu ay .

Kuzum bnm adet gunum 25 nisan ve olmadim hala 27 nisan ilk yumurtlama oldu ve 5 6 mayis tekrar pik yani yumurtlama oldu .
Olabiliomus bnde c life macun kullandim ilk kez bu ay .
Bende naturellen diye bir markanın macununu kullanmaya başladım 2 hafta oldu düzenli kullanmadım. Testlerde pik göremedim düzenli bir şekilde yapmadım. Ama bugün aşırı şiddetli ağrım var test yaptım soluk çıktı yumurtlama dönemimi adet sancısı mı çözemedim kuzum

Kuzum bn de adet basi baslayim iki hafta duzensiz kullandim ama bilmiorum belkide ovu testinin hassasiyeti ile ilgilidir bnde iki farkli test var ikisinin hassasligi ucuk farkla ortada mesela yumurtlama gunu ikisinide kullandim biri silik biri koyuydu bilemedimki

Hayırlısı olsun kuzum bel ağrısı devam ediyor hala sanırım adet olcam bu mübarek günde Allah hayırlısını versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…