Gebeliğe Hazırlık Kizlar yardim lütfennnn, 4 tane Test yaptim hepsi negativ.....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lale9292

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Kizlarrrrrr lütfen yardimmmm edin, bugün adetimin gecikmesinin 15. günü. Yani en son adetimin ilk günü 28. 06. idi. Simdiye kadar 4 tane Test yaptim hepsi negativ. Pazartesi günü kadin doktorumda randevum var. Size sorum, adeti bukadar geciken ve testier negativ olmasina ragmen hamile olanlar var mi??

Can'ım kilo problemin var mı ? Adetlerin hep düzenli miydi?

canım ben varım iki hafta sonra öğrendim de bu bir rahatsızlıktan kaynaklı da olabilir çünkü benim son testim silik de olsa çıkmıştı

Yok canim kilo problemim Yok, adetim düzensizdi ama bukadar cok hic gecikmemisti.
Stresten olabilir.çikolata cips börek vs. Çok yiyorsan onlar da etkileyebilir.Yumurta tembelliği veya pko olabilir.Kontrole gittin mi

Gec döllenme olabilir mi peki? Kafayi yiyecem herhalde hic adet olacakmis gibi bir his te Yok!

Bence doktora gitmen gerekiyor canım. 15 gün gibi bir süreden bahsediyorsun çünkü. Bu arada doktor söktürücü verirse bebeğin olmadığına kesinlikle emin ol kullanmadan önce. Kan testi muhakkak yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…