KIZLAR YARDIM LÜTFENNN :((

hapiness_123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
395
307
103
33
:110:Nisanlıyım düğünüm olacak ekim kasımda ama gecenlerde doktora girtigimde doktor cift delikli kızlık zarımın oldugunu söyledi kötü bsii mi dediigmde hayır gayet normal korkucagın bisi yok dedi ama ben internette falan arastırdıgımda baya zor olcagını hatta ilişki olmayacagını dahi yzıyor bilen varsa bu konuda lütfen yardımm

:110:Nisanlıyım düğünüm olacak ekim kasımda ama gecenlerde doktora girtigimde doktor cift delikli kızlık zarımın oldugunu söyledi kötü bsii mi dediigmde hayır gayet normal korkucagın bisi yok dedi ama ben internette falan arastırdıgımda baya zor olcagını hatta ilişki olmayacagını dahi yzıyor bilen varsa bu konuda lütfen yardımm
internette yazılanlara bakarsan ohooo, ben geçende baş ağrısından girdim kanser olabileceğime dair makaleden çıktım, düşün yani
doktoruna güven, internet hep bilgi kirliliğiyle dolu

internette yazılanlara
internette yazılanlara bakarsan ohooo, ben geçende baş ağrısından girdim kanser olabileceğime dair makaleden çıktım, düşün yani
doktoruna güven, internet hep bilgi kirliliğiyle dolu
i

Ya gercektende şaşırıyorum internette hep agrışı sancılı hatta girememe durumu oldugu söyleniyor ve ben ciddi anlamda korktum yani neden böyle diye ağladıgımı biliyorum simdi özel bi hastanede cok iyi doktorla konustum oda normal dedi istersen gel bakarm dedi ama bende bilen varsa yardım istemeyi düsündüm

bence takma kafana
takarsan zaten allah korusun vajinismus falan olursun, hiç birliktelik olmaz
kendini akışına bırak

Aynen bide o var yani durduk yere kendi psikolojimi etkilemekten korkuyorum bu arada cevap için çok teşekkürler :KK54:

Iki yada tek ne farkederki. O delik orada adet kanin falan cikabilsin diye konmus. Ayrica velkide cok esnek bi zarin var. Sen ne takiliyosun ona. Kendine geceyi zehir edecegine dugununun tadini cikar.

İnsalla
Iki yada tek ne farkederki. O delik orada adet kanin falan cikabilsin diye konmus. Ayrica velkide cok esnek bi zarin var. Sen ne takiliyosun ona. Kendine geceyi zehir edecegine dugununun tadini cikar.

Doğru sanırım internte beni baya korkuttu cunku o kadar urkutucu seyler yazdıki artık dedim herhalde ameliyat falan gerekicek

Kesinlikle takma kafana benim bir tanıdığımda da aynı durum söz konusu 40 yaşında bir abla evli ve çocuklu hiçte sorun olmuyor ilişki sırasında merak etme bununla ilgili konuşmuştuk daha önce onun için söylüyorum. İnternette her yazılanada inanma doktorunu dinle sen içini ferah tut

Kesinlikle takma kafana benim bir tanıdığımda da aynı durum söz konusu 40 yaşında bir abla evli ve çocuklu hiçte sorun olmuyor ilişki sırasında merak etme bununla ilgili konuşmuştuk daha önce onun için söylüyorum. İnternette her yazılanada inanma doktorunu dinle sen içini ferah tut
Yaa gerçektenmii valla rahatladım sayenizde böyle cvplar alarak gercekten internte kalsa demekki yanmışız yani gercekten çok tesekkür ederim :)

Back