benimde makyaj stilim aynı hemen hemen o aman giyim tarzını değiştir biraz salaş gömlekler dolu topuk sandaletler stiletto ayakkabılar hem zarif hemde kadınsı görünebilirsin
Elimiz mecbur :)
Ortaokulda olacağım ben de. Okulu bitirir atanırsam tabiiİnşallah ben de sert durabilirim sınıfta
Elimiz mecbur :)
Ortaokulda olacağım ben de. Okulu bitirir atanırsam tabiiİnşallah ben de sert durabilirim sınıfta
aynennn
20 yaşımdayım bir kaç ay sonra 21 olcam üniversite 3. sınıfa başlıcam seneye ama görenler hala liseli sanıyorlar beni. 2 yıllık bi ilişkim var yanında da küçük duruyorum . bakımlı sayılırım ama büyük gösteremiyorum yardım edin lütfen
20 yaşımdayım bir kaç ay sonra 21 olcam üniversite 3. sınıfa başlıcam seneye ama görenler hala liseli sanıyorlar beni. 2 yıllık bi ilişkim var yanında da küçük duruyorum . bakımlı sayılırım ama büyük gösteremiyorum yardım edin lütfen
Kızlar merak etmeyin sınıfta o kadar çileden çıkıyosunuz ki istesenizde yumuşk duramıyosunuz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar,ben 32 yaşındayım..bi kaç sene önce çalışacağım okula gittim,müdür yardımcısı "kızım neden sivil geldin okula,yok mu senin üniforman"dedi bana.
Düşünün gerisini...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 23 yasinda oldugum halde herkes 18 - 19 falan zannediyor. Ben ama bu durumdan memnunum cünkü üniversiteden dolayi daha hayatimi yasayamadim, ilerde zamanim cok olunca hala genc gösteririm insallahhihihi
Haline Şükret
Sen yolun yarısına gel bakalım ne çok işine yarayacak
165 boyum 57 kiloyum minyon değilim pek giyimime de özen gösteriyorum ama olmuyor
Sen yine iyisin. Ben 26 yasindayim, 16 misin diye soranlarla cok karsilastim. Ve zayif da degilim hatta kilolu sayilirim. Bence bir sorun degil bu. Ne guzel yaslaninca da genc gostereceksin iste.
Güzel bir şey aslında minyon olmak, geç yaşlanacaksınız. İlerde de birlikte olursanız eşiniz sizden çook daha önce çökecek, o zaman çıkartırsınız acısını :)
Büyük görüneceğim diye makyajı abartıp 30 yaş kadın giyimine başvurmayın, doğal olun. Doğallık gibisi var mı? Yaş önemli mi hem kaç gösterirseniz gösterin siz kendinizi bildikten sonra :)
Dediğim gibi size minyonsun diyenler hepsi sizden önce kırışıp buruşacak :))
Canim benim yasin 21, boyum 179. Ama gorenler bana 17-18 diyorlar. Ama bu durum benim hosuma gidiyor:) buyuk gostermekten iyidir. Saclarin boyasiz ise ve kaslarina falan cok fazla dokunmuyorsan kucuk gosteemen normal:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç bişeyim abartı değil sanırım birazda bu yüzden öyle oluyor :)