Çatlaklar kızlar yardım lütfen

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
20 yaşımdayım bir kaç ay sonra 21 olcam üniversite 3. sınıfa başlıcam seneye ama görenler hala liseli sanıyorlar beni. 2 yıllık bi ilişkim var yanında da küçük duruyorum . bakımlı sayılırım ama büyük gösteremiyorum yardım edin lütfen

Ben 23 yasinda oldugum halde herkes 18 - 19 falan zannediyor. Ben ama bu durumdan memnunum cünkü üniversiteden dolayi daha hayatimi yasayamadim, ilerde zamanim cok olunca hala genc gösteririm insallah :p hihihi

:KK33::KK33::KK33::KK33:

20 yaşımdayım bir kaç ay sonra 21 olcam üniversite 3. sınıfa başlıcam seneye ama görenler hala liseli sanıyorlar beni. 2 yıllık bi ilişkim var yanında da küçük duruyorum . bakımlı sayılırım ama büyük gösteremiyorum yardım edin lütfen

Haline Şükret
Sen yolun yarısına gel bakalım ne çok işine yarayacak :KK14:

Arkadaşlar,ben 32 yaşındayım..bi kaç sene önce çalışacağım okula gittim,müdür yardımcısı "kızım neden sivil geldin okula,yok mu senin üniforman"dedi bana.
Düşünün gerisini...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merak etmeyin sınıfta o kadar çileden çıkıyosunuz ki istesenizde yumuşk duramıyosunuz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah o günleri de görürüzz çileden çıkmaya bile razıyım ben :KK1:

Arkadaşlar,ben 32 yaşındayım..bi kaç sene önce çalışacağım okula gittim,müdür yardımcısı "kızım neden sivil geldin okula,yok mu senin üniforman"dedi bana.
Düşünün gerisini...

ama bu sizin için güzel bi durum inşallah bizde böyle oluruz :) sevgiler

Ben 23 yasinda oldugum halde herkes 18 - 19 falan zannediyor. Ben ama bu durumdan memnunum cünkü üniversiteden dolayi daha hayatimi yasayamadim, ilerde zamanim cok olunca hala genc gösteririm insallah :p hihihi

:KK33::KK33::KK33::KK33:

herkes memnun bi ben değilim anlamadım ki :KK50::KK52::KK52:

Canim benim yasin 21, boyum 179. Ama gorenler bana 17-18 diyorlar. Ama bu durum benim hosuma gidiyor:) buyuk gostermekten iyidir. Saclarin boyasiz ise ve kaslarina falan cok fazla dokunmuyorsan kucuk gosteemen normal:)

canım ne güzel işte. zaten 20 ila 30 yaş arası çabuk geçiyor gencecik yaşar gidersin:KK1:

bence birkaç sene sonra da 'iyi ki yaşımı göstermiyorum'diyeceksin.Çünkü genelde yirmili yaşlara kadar insan biran önce büyümek ister,yirmiden sonra da yavaş yavaş bu isteğin yerini'keşke daha küçük olsaydım'ya da'küçük göstersem'alır.

165 boyum 57 kiloyum minyon değilim pek giyimime de özen gösteriyorum ama olmuyor :KK14:

Sen yine iyisin. Ben 26 yasindayim, 16 misin diye soranlarla cok karsilastim. Ve zayif da degilim hatta kilolu sayilirim. Bence bir sorun degil bu. Ne guzel yaslaninca da genc gostereceksin iste.

Güzel bir şey aslında minyon olmak, geç yaşlanacaksınız. İlerde de birlikte olursanız eşiniz sizden çook daha önce çökecek, o zaman çıkartırsınız acısını :)
Büyük görüneceğim diye makyajı abartıp 30 yaş kadın giyimine başvurmayın, doğal olun. Doğallık gibisi var mı? Yaş önemli mi hem kaç gösterirseniz gösterin siz kendinizi bildikten sonra :)
Dediğim gibi size minyonsun diyenler hepsi sizden önce kırışıp buruşacak :))

29 yasımda 3 aylık hamıleyım
gecen komsunun 1,5 yasındakı kızı kucagımda
bırılerı kardesin mi diye sordu :KK52::KK52:
yani bu hep oluyor.....
esimden buyuk olmama ragmen
kucucuk yasta bu adamla nıye evlendın dıye soran cok oluyor
mutlu olmalısın bence benım gıbı :KK34:

Güzel bir şey aslında minyon olmak, geç yaşlanacaksınız. İlerde de birlikte olursanız eşiniz sizden çook daha önce çökecek, o zaman çıkartırsınız acısını :)
Büyük görüneceğim diye makyajı abartıp 30 yaş kadın giyimine başvurmayın, doğal olun. Doğallık gibisi var mı? Yaş önemli mi hem kaç gösterirseniz gösterin siz kendinizi bildikten sonra :)
Dediğim gibi size minyonsun diyenler hepsi sizden önce kırışıp buruşacak :))

hiç bişeyim abartı değil sanırım birazda bu yüzden öyle oluyor :)

Canim benim yasin 21, boyum 179. Ama gorenler bana 17-18 diyorlar. Ama bu durum benim hosuma gidiyor:) buyuk gostermekten iyidir. Saclarin boyasiz ise ve kaslarina falan cok fazla dokunmuyorsan kucuk gosteemen normal:)

kaşlarım ço düzgün ve hiç almadım :KK1::KK1: saçlarımda da boya yokk :KK52::KK52:

X