Kızlar Yardım Lütfen!!!

zambakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
272
3
Merhaba kızlar,
4 Hafta 6 günlük gebeyim,Şiddetli sol kasığım sancıyordu bu güne kadar,2 gün öncede implantasyon lekem geldi..Ama bugün kasığımda pek bir sancı yok,Sürekli olan başağrımda geçiverdi anında anlayamadım....

İnşallah bir sorun yoktur normal mi sizce???
Haftaya perşembe dr a gideceğim ozamana kdr sorun olmaz inş.
Birde implantasyondan sonra gebelik oturmuş mu demektir

Sağlıkla gelsin meleğin canım...Gebeliğin ilk haftalarında
kasık sancısı olabilir hatta batma gibidir..
Perşembeye kadar fazla yorma kendini...dinlen..

implantasyon kanaması herkeste olacak diye bişey yok.yani olması gereken normal bi olay değil.kimisinde olur kimisinde olmaz.her türlü kanama doktora haber verilmeli.bu implantasyondur diye kendi kendine teşhis koyma.ilk haftalar kasık ağrısı normaldir.kanamanı mutlaka doktora söyle ve cinsel ilişkiyi de sor.

peki cinsel ilişki?
Yasak mı?

canım hayırlısıyla kucagına al inş.. kasık agrıların cok normal. implantasyondan sonra geblik oturdu diye birsey yok yani risk ( Allah korusun ) her zmana var. sadece yerine yerlşti küçüğün... bnim doktorum cok cok titiz bir doktor. ilk uc ay kesinlikle cinsel ilişki yok dedi. ki o zaman gebeliğimde herhangi bir risk yoktu. ( maalesef 8.haftada dusuk nedeniyle kurtaj olmak zorunda kaldım ) ama internette falan hep riskli gebeliklerde cinsel ilişki onerilmez onun dısında serbest diyorlar ama benim doktorum yasaklamıştı. sevgilerzemuszemus

ımplatasyon olup olmadıgına sen karar verme canım bence. ıhmal etmeden doktoruna gorun eger oda aynı teshısı koyarsa o zaman devam et gundelık hayatına. bu arada ılk 3 ay bebegının yerlesme donemıdır cınsel ılıskıden kacınmalısın.
saglıkla kucagına alman dılegıyle...

X