Kızlar yardım lütfen

canım onu nasıl yapacağız yani arkadaşık grubunda nasıl konuşacağız ki ben bilmiyorum
msn adresleri verilip ordan konuşsak daha ii olmazmı

canım onu nasıl yapacağız yani arkadaşık grubunda nasıl konuşacağız ki ben bilmiyorum
msn adresleri verilip ordan konuşsak daha ii olmazmı
güzelim kendi profiline tıkla benim ismimi görürsün oraya yazabilirsin

canım senin özel mesaj olan bölüme msn adresimi yazdım beni eklersen çok sevinirim hem daha yakından konuşma fırsatı buluruz

muralcım eşini ikna et ve doktora götür... ikna etmekte sana düşüyor.:sm_cool:

anlıyorum da nesrincim
ikna et diyorsun da olmuyo eşim bakalım ya hayırlısı şimdide adet gecikmesinin nedenini bilsem ii olur

serwenay canım izmirde hangi hastaneye gidion ayrıca sprem testini bizdende istediler ama daha yaptırmadık laborant arkadas ewde yapın tüpe doldurun dedi ama 15 dk içinde bana getirmen lazımd edi aklında olsun canım

serwenay canım izmirde hangi hastaneye gidion ayrıca sprem testini bizdende istediler ama daha yaptırmadık laborant arkadas ewde yapın tüpe doldurun dedi ama 15 dk içinde bana getirmen lazımd edi aklında olsun canım

güzelim ben testi cok oldu yaptıralı özel doktra gidiyorum ahmet seçkin ön oğlu onun calıştığı bi merkezde yaptırdım

canım ben mural sizdendemi sperm testi istediler bizde vericez ama ne zaman bakalım ve 1 saat içerisinde gitmesi gerekiyormuş bakalım

ewet canım istediler yaptırcaz inşaalaah bize 15 dk dendi evimiz çok uzak deil laboratuvara ondan biz öle düşündük 15 dk inşallah yetiştiririz

hayır mesajını göremiyorum ama ben senin özel mesaj bölümüne msn adresimi yazdım beni eklermisin

günaydın kızlar benim adetlerim düzensizdi ya dün akşam ilişki bittikten sonra çok hafiften bi akıntıyla beraber kanamam oldu heralde adet oluyorum tatlım e olsun artık yani 15 gün geçti olmayalı birde çok mutluyum artık eşimi ikna ettim tahlil için dün akşam yatarken konuştum bak dedim ben ikimiz için için uğraşıyorum tek taraflı olmuyo sen git tahlilini yaptır sonucunu alalım bende ona göre doktora gideyim dedim tamam dedi bugün izmire iş bulmuş gidecek artık gelince gideriz beraber ve burada okuduğum herşeyide ona tek tek anlattım gebe kalmak için yapılması gerekenleri ve sperm testi verecek ya onla ilgili nasıl ve ne şekilde olduğunu anlattım çok sevindim allaha şükürler olsun ya
inşallah hayırlısıyla bende olurum ya bol bol dua edin bana

YA KIZLAR NİE BİŞİ YAZMIYORSUNUZ DÜN AKŞAM HAFİFTEN KAN GELDİ DEDİM YA HERALDE HASTALANDIM DİE ŞİMDİDE BİŞEY YOK YA
KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM:1no2:

X