• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yasayip hamileligini geç ögrenenler var mi?

Arkadaslar sonuc 19 ui/l gebelik var dio ama 10 gunluk bir gecikme icin dusuk bir deger degil mi ?
Hmm çok umutlanmamakla beraber moralini de bozma gün aşırı kan testi vererek katlanarak mi gidiyor bak hayirlisi olsun.
Ben de salı günü test verdim 0.18 çıktı belki geç döllenmedir diye bugün test verdim 0.15 çıktı hamilelikten o kadar uzagim ki. :KK43::KK43:

Merhaba kizlar insan kavinci gebeliği olursa olsun bir acemilik bir tedirginlik yaşıyormus. 3 gebeligim ama ağustosta bir dusugum oldu simdi yine hamileyim ama sat 14 ekim ama muhtemelen geç döllenme sali günü dr gitmistim ve bebegim 5 hf gorundu tabi sadece kese göründü bebek yoktu korkuyorum yasadiklarimdan dolayi ilk bebegimide bu siteyi takip ederek dogurmustum rabbim inşallah ikinci bebegimide sorunsuz dogurmak nasip etsin hepimize inşallah

M mimosa88 hic yumurtlama testi yapmis miydiniz? Benim de bu ay adetim gecikti normalde carsamba olmam gerekiyordu ama ben antibiyotik kullandim ona bagliyorum acikcasi. En son 11 aralikta birlikte olduk. Genelde 14. Gun yumurtlamam oluyor yani 4 aralikta aslinda yumurtlamistim. O yuzden bnm buyuk ihtimal gec yumurtlama degil herhalde antibiyotikten gecikti :(

kızlar bana da bir şey söyleyin lütfen. bugün son adet tarihimden itibaren 36. gün. ve hala adet olmadım 2 gün önce idrar testi yaptım sonuç resimdeki gibi çıktı. dün sabah kan verdim hcg 1.2 çıktı. kafayı yicem sizce geç döllenme olmuş olabilir mi böyle bir şey yaşayanlar varsa nolur cevap yazsın. tekrar kan vermeye korkar oldum

Eklentiler

• IMG_20160115_143329.jpg
    IMG_20160115_143329.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 1.239
kizlar geç de olsa gebeligim kesinlesti çok guzel bir duyguymus Allahim herkese nasip etsin insallah bütün isteyenlere. Artik tek istedigim saglikli bir sekilde dünyaya getirmek ve hayirli bir evlat olmasini dilemek. Dua edin lütfen :)
neler yaşadın anlatırmısın çok merak ettim ya :(

Back