- 2 Ocak 2009
- 27
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzgünüm çoookSELAM KIZLAR YA BEN AYIN 26 SINDA ADET OLMAM GEREKİYOR VE HALA OLMADIM TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI
VE GEÇEN AY DOKTORA GİTTİM TAHL,LLERİM TEMİZ ÇIKTI ŞİMDİ GİTMEYE KORKUYORUM TEKRARDAN BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM[ merhaba arkadaşım ben sürekli bu problemleri yaşıyorum gittiğin özel bi doktr varmı?
güzelim yumurtalıkların tembelldir o yüzden yumurtlama sayında düşüktür bu yüzden adet geçikmesi yaşıyorsun eşine bu durumu anlat sadece prosedür gereği spermlerinin ölçüleceğini ve ikna etmeye çalış daha önce gebelik yaşadınmıBen 2 senelik evliyim evliliğin 6,ayında yine düzensizliklerim vardı doktora gittim hamile olabilirim diye bana yumurtalıklarında kist çikler var dedi sonra yumurtalıkların az çalışıyor dedi tedaviyi yarım bıraktım gitmedim geçen ayda yine düzensizlik yaşadım bu sefer tekrar doktora gittim muayene oldum adetin 3,günü gel dedi kanda lsh gibi testleeri yaptırdım onlar temiz dedi şimdide bu ay tekrardan 13 gün geçti ve eşimden de sperm testi istedi ve eşimi doktora gitmeye razı edemiyorum ben ne yapacağımı şaşırdım
anladım canım bende 2 yıllık evliyim bu anlattıgın problemlerin hepsini yaşadım o yüzden eşine bu durumu anlat ve küçük bi problen olmadıgınıda çünkü ben aşılamaya kadar gittim ve hala bebeğim olmuyo seninde bebek istediğin zaman böle problemler yaşamnı ıstememHayır canım hiç gebelik yaşamadım 2 senelik evliyim ben zaten ama işte herşey kısmet
eşime söylüyorum hadi yaptıralım dite gideriz zamanı gelince diyor bende anlamıyorum o zman ne zaman gitmicem de demiyor gidicem diyor ama ne zaman ama anladığım kadarıyla o çekiiyor çekinecek birşey yok ama işte gel sen ona anlat bide herzaman evde olmuyor benim eşimin kamyonu var kamyonda çalışıyor ve uzun yola gidiyor tatlım
canım bende memnun oldum ben simdi özel bi doktara gidiyorum iki kere aşılama yaptırdım doktorum iki kere daha deniyelim diyor bilmiyorum ne yapacağımı... izmirde oturuyorum eşimle beraber çalışıyoruz ole işte canımANLADIM CANIM NE YAPALIM Bİ ŞEKİŞLDE İKNA ETMEYE ÇALIŞICEM MECBUREN
SENİNDE ALLAH YARDIMCIN OLSUN TATLIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA İKİMİZİNDE BEBİŞİ OLUR SEN ŞUAN DOKTORA GİDİYORMUSUN NERDE ÇALIŞIYORSUN VE NEREDE OTURUYORSUN Kİ BU ARADA SENİNLE TANIŞTIĞIMA ÇOK MEMNUN OLDIUM:1hug:
canım profil derken pek ben anlamıyorum ne eklemem gerekiyo profile bende seninle anlaşa bileceğimi düşünüyorum benim adetimde geçikme olduğu zaman dok arıyorum ilaç veriyo hastalanıyorumAnladım canım gerçekten çok tatlı bi insana beziyorsun görüştüğüm kadarıyla
seni gerçekten yakındanda tanımak ist,iyorum anlaşacağımıza çok eminim birde senin profilini göremiyorum ben burda
canım üye ismim serwenay arkadaş grubuna ekleniyo sanırım ben bi bakayımvallaha bende pak bilmiyorum ki buraları şimdi ben doktoru arasam bana nie sperm tahlili yaptırmadınız die kızacak o yüzden arayamıyorum birde senin burdaki üye ismin ne ordan birbirimizi tanırız aslında msn adreslerini versek bildiğim kadarıyla burda verilmiyor galiba ama ne yapsak sence
güzelim seni arkadaşlık listeme ekledim sendede görünüyorum orada görüşelimne yapalım pekala canım görüşmek için