• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım lütfen

yumyum6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar midemde bakteri olduğu için antibiyotik mide koruyucu çiğneme tableti kullanıyorum ama eşimle çocukta istiyoruz bu süreçte korunmasak ilaçların etkisi olur mu bebek için 🥹 napacağımı bilemedim antibiyotik 2 hafta diğerlerini biraz daha kullanmam lazımmış korunmalı mıyız ki bu süreçte hamile kalırsam ilaçlar zarar verir diye de çok korkuyorum sizce🥹🥹🥹🥹🥹

Antibiyotik zararlı olabilir bitsin de sonra bakarsınız sürece, reçetelerinde gebeler kullanabilir yazıyor mu, doktora sorun şansınız yoksa eczacıya sorun gebeler kullanabiliyor mu diye ama her ihtimale karşı bir iki hafta geçmesini bekleyin bence, bende ilaç kullanıyordum gebe olduğumu fark etmedim iki üç gün kullandım bronsitten, gebeligim kanamalıydi ve 9.haftada düşükle sonuçlandı hiç sebep yokken doktor ilaçlar için o da bı ihtimal dedi

Antibiyotik zararlı olabilir bitsin de sonra bakarsınız sürece, reçetelerinde gebeler kullanabilir yazıyor mu, doktora sorun şansınız yoksa eczacıya sorun gebeler kullanabiliyor mu diye ama her ihtimale karşı bir iki hafta geçmesini bekleyin bence, bende ilaç kullanıyordum gebe olduğumu fark etmedim iki üç gün kullandım bronsitten, gebeligim kanamalıydi ve 9.haftada düşükle sonuçlandı hiç sebep yokken doktor ilaçlar için o da bı ihtimal dedi
Anladım teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X