KIZLAR YARDIM LÜTFEN TEST YAPMALIMIYIM?

Yumurta catladıktan ve ilişki olduktan sonra kanda bile en erken 10. Günü çıkar. İdrarda 14 silik çizgi şeklinde. Sizinkisi çok erken daha. Bu şekilde aşırı stress de hiç iyi değil. Yumurtlama gününüzden eminseniz yumurtlamadan sonra ki 10. gün kan verin net sonuç alırsınız

Evet bu strestende çok sıkıldım bakacağım artık çok teşekkür ederim

Aynısı dün gece bana olmuştu ama lütfen bekle daha sonrada bana haber ver güzel haberlerini bekliyorum.. ben bugün negatif sonuç alınca çok üzüldüm çünkü
inşallah o güzel haberi vermeyi nasip eder rabbim…
ben de artık negatif görmekten çok yoruldum bu yüzden beklerim muhtemelen
bu sabah güne kasıklarımda adet öncesi huzursuzluğu hissederek uyandım
hayırlısı bakalım

bunarada üzülme lütfeeeennn
belki erken davranmışsındır

Canım merhaba benim de adet bitiş tarihim 25 i ama 19 u başlangıç senin döngün kaç gün sürüyor ben yumurtlamayı daha yeni gördüm kaç günde bir oluyorsun

Bende yine ilk sigaramdan tiksinerek attım ve yine bulanma seansı oldu bakalıııım güzel haberlerimizi alalım

Canım merhaba benim de adet bitiş tarihim 25 i ama 19 u başlangıç senin döngün kaç gün sürüyor ben yumurtlamayı daha yeni gördüm kaç günde bir oluyorsun
25/28 arası değişiyor
bugün döngümün 22. günü ama umudum yok

Ya çok sevindim hamile olmanıza bnde baya bacak ağrısı çekiyorum diğer ay 7 gün gecikmisti adetim ilk defa olmuştu boyel birşey şuan adetime 6 gün var bacak ağrım çok fazla goguslerimde dokunjnca ağrıyor korku gibi huy degsiisimim oldu insllah bnde hamileyimdir sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi
Adete 5 kala öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…