• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardım lütfen bu sarıyı nasıl elde edebilirim(resimli)

stillex

Huzurumsu..
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
20.686
469
448
Bu sarıyı nasıl elde edebilirim yardımcı olursanız sevinirim :69:

Saçımın şu anki hali;

İstediğim renk;

Son düzenleme:
yaa evet ben de bu renk istiyorum... bende de bebek sarısı röfle var.. buu rengi nasıl elde ederiz yaa:44:

cnm önce açıcı bir boyayla saçını açıp birkaç gün sonra küllü açık sarıya boya...ilk başta açıcı üzeri küllü sarı boya,yeşilimsi bir tonda tutar ama 2-3 yıkamada atıyor o yeşilliği...daha sonra sürekli açık sarılara boyarsan bu rengi tutturursun...ama biraz zaman ve sabır gerekir...

Bu renge iki defa açıcı üzerine küllü sarıyla ulaştım bir daha açıcı uygulasam saçlarımı kaybetmekten korkuyorum :43: ama o sarıyıda çok istiyorum vanilya sarısıyla devam etsem mesela açma işlemine bunca işlemden sonra kafam çok karıştı :50:

aa açıcı çok kullandıysan tabi ki deneme bir daha,kopar mahvolur saçların...biraz sabrederim dersen en güzeli 1 -2 ayda bir vanilya sarısı ile boyaya boyaya tonu açmak cnm....sen zaten çözümü bulmuşsun...hemen olmasını istemiyorsan boyaya boyaya aç cnm,en mantıklı ve sağlıklısı...:1:

daha fazla açıcı uygulamadan açık küllü tonlara boyaya boyaya zemini hazırla yaza doğru da güzel bi röfle balyaj neyse artık yaptırırsın.turunculugunu kaybetmeye bak en iisi bu bence

Tşk arkadaşlar fikirleriniz için kuaföre gidemem fobi oldu 2 sene once sıyah saçımı açtırmaya gittiğimde ortaya çıkan sonuç felaketti :43: daha sonraki boyamalarda nedense bir turlu isteiğim rengi tutturamıyorlor artık kendi kendime bişeyler yapmak istiyorum bakalım ne çıkacak ortaya acele etmemek en iyisi sanırım :61:

Back