Kızlaarr cok tşk ederim hepinize tek tek ilgilendiğinizi çin :)
Hafta sonu baktım gelinlik fakat istediğim gibi bulamadım buna benzer istiorum zaten ismi prenses modeli oluyormuş. Altı böyle olucak üst modelleri arıyorum işte cıktısını alıp götürücem diktircez inş :)
bütçeniz ne kadar acaba? düşünürseniz oleg cassini'den şu gelinliğe bakabilirsiniz mesela, fiyatı da 1650 TL:
bn gelinlikte sadelikten yanayım ancak bu model cok sade ve salaş gelinlik sade olmalı ama birasda şık olmalı dikkat çekmeli tarznda onemlı bn zevkime cok guvenıırm bu gelnlk kesnlklee kötüüü sna bır kac model yollabılrm
Kızlar merhaba
Ekim 22 de düğünüm olcak inş.Ablamın arkadaşının gelinliğini cok begenmiştim kız tesadüf gelinliğini vermek istiyomuş talip oldum bana verdi tamamen.denedim ben beğendm ama bi kaç kişi cok sade bu ne bi kere evlenceksin dedi hevesim kaçtı sizin fikirlerinize ihtiyacım varona göre karar vericem artık.yeni bi gelinlik kiralıycaz olmadı.Ama masraf olmasın demiştim yeterince giderimiz var.sizlerde biliosunuz evlilik stresi yeterince zor birde gelinlik stresim eklendi yeniden buldum diye rahattım ama olmadı
Bence gelinlik model olarak gayet güzel ama çok fazla sade diyorsanız şöyle bir fikrim var , eminönünde gelinlikler için swarovski taşlardan kemer yahut benzeri şeyler satılıyor bel kısmına böyle bir kemer ya da göğüs kısmına bu desenli swaroskilerden dikerseniz güzel olur diye düşündüm tabii siz daha iyi bilirsiniz...
Canım gelinlik güzel bence ben sadelikten aynayım hatta kollarındaki askılar çıkıyorsa daha hoş durur :82:
önemli olan sade olması değil insana yakışması saç baş yapılınca çok güzel olur gelinlik tamamen sana verildiyse istersen önüne beyendiğin bir işlemeyide yaptırabilirsin al sana sade olmayan bir gelinlik bikere yakın çevreye gelinliği giymeden fikir alıcam diye göstermek olmuyo bazıları çekemiyo bana göre en iyisimi en uzağındaki kişiye soracaksın yada kendi ailenin içinden birine daha önce beğenmişsin gelinliği bak nasipte olmuş sana vermişler tabi durumun varsa kendi hayllerindeki bir gelinliği al yoksada en azından dediğimi yap bence
canım öncelikle hayırlı olsun ben sade ve kendince abartısız gösterişli şeyleri severim bu gelinlikte güzel sade ama albenisi yok sanki klasik daha çok...
Evet sade ben tercih etmezdim ama zevk senin zevkin beğendiysen giy.
Ama asıl önemli konu şu ki gelinlik bu bir kere giyilecek masraf olmasın diye neden kendini kasıyorsun ki. Olsun efendim. Gelinlik için olacaksa masraf olsun. Gerekirse bir bilezik eksik taksınlar ama istediğin gelinliği alsınlar.
En baştan bu kadar müsama göstermeyin. Sonra elini veren kolunu alamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?