• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar Yardım Lütfen Bu gelinlik nasıl sizce Acil :(

Önemli olan tabi senin zevkin. Ama ben çok sade diyen arkadaşlara katılmıyorum. Gelinlik giyicez tüm pullar parıltılar üstünde olsun kumaşı parlak olsun tarzında bir zevkin yoksa beğenebilrisn bu gelinliği cnm. Beni tek rahatsız eden gelinliğin iki parça olması. Keşke bütün olsaydı o zmn bence gayet şık bir gelinlik olurdu :54:

Bu arada mutluluklar diliyorum, tebrik ediyorum seni:54:

bence kesinlikle sade ve çok şık bir gelinlik..Sen de sade gelinlikleri beğeniyorsun ki bu gelinliği başkasında görünce çok hoşuna gitmiş...Arkadaşların yorumlarına saygı duyuyorum ama sen sade seven bir insan olarak satafatlı yaldızlı bir gelinliğin içinde kendini rahat hissedebilecek misin...Bence hissedemiyeceksin...O yüzden ilk olarak sen neyi sevdiğini göz önünde bulundur...Biçok kişiye sorduğunda herkes kendi beğenisine göre cevap verecek. Ama senin zevkin bunu beğenmiş...Bence cok da kafanı karıştırma derim...

Haklısın tabiki şatafatlı bi gelinlikte rahat edemem ama yine tercihim sadeden yana olcak cnm :) bu kullanılmış oldugu için kayınvalidemde görümcemde pek ılımlı yaklaşmadı bi gelinliik alamıcazmı dediler e ii dedim alın madem :D :69:
Tşk ederim cnm yorumun içinde:91:

Önemli olan tabi senin zevkin. Ama ben çok sade diyen arkadaşlara katılmıyorum. Gelinlik giyicez tüm pullar parıltılar üstünde olsun kumaşı parlak olsun tarzında bir zevkin yoksa beğenebilrisn bu gelinliği cnm. Beni tek rahatsız eden gelinliğin iki parça olması. Keşke bütün olsaydı o zmn bence gayet şık bir gelinlik olurdu :54:

Bu arada mutluluklar diliyorum, tebrik ediyorum seni:54:

Tşk ederim cnm :) ama yeni bir gelinlik bakacagımdan tavsiyeni dikkate alıp tek parca gelinlik bakıcam :54:

benim çok hoşuma gitti. Elbette gelinliği hayatında bir defa giyeceksin sen kendini hangi gelinliğin içinde daha güzel hissediyorsan o olmalı. Bence bu gelinlik çok sade bir gelinlik de degil.

Tşk ederimm yorumun için :54:

Bilmiyorum ama gözüme okadar temiz,sade ve asil göründü ki :69:

Gerçekten çok fresh görünüyor..

Bence üzerine bir şeyler işletebilirsin biraz ışıltılı durmasını istiyorsan..

O senin zevkin canım zaten beğenmişsin yani herkes razı olduktan sonra giymende ne sakınca var ki:)
Ama zaten kayınvaliden de almanız gerektiğini söylemiş onlar istiyorsa fırsat varken al yani:)

sanırım herkes sade olmasından yakınıyo ama ben çok beğendim inan. hatta benim ilerisi için düşündüğüm gelinliğin hemen hemen aynısı. inşallah bunu giyersin dediğin gibi bide ek masraf çıkmasın çünkü gelinlik çookk güzel. gelin dediğin sade olur zaten melek gibi.. abartmaya ne gerek var ? saçınla makyajınla tamamlayacaksın onu sen.. ama imkan varsa o askılarını çıkar ordan straplez olsun harika olur. gerçekten bunu giymeni isterim çoookk güzel çok beğendim zaten sende beğenmişsin yeni almak istesen hemen hemen bunun gibi gibi alıcaksn gene ne gerek var bunu giy. çok uzattım sanırım ama gerçekten cok beğendm:30: tekrar sölüyorum bunu giymelisiiinnn :34: şimdiden allah mutlu mesut etsin :3: (bunu giy :9:)

Aslinda sana yakismis senin gibi olmus:1:Qmma cnm malum gelinlik bi kere giycenn...snin icine sindi hayalimdeki gelin gibi oldum diosan giy demiosannn sakin giymeeeeeeee:71:sonra pisman olursun...duvaginid degistirisen ve de ust on tarafa tasla suslettirirsennn mukemmel olurrrrr...karar senin cnm herseyden fedakarlik et amma geljnlikten aslaaa

renkler ve zevkler tartisilmaz:-)

ama benim fikrim hicte guzel degil
sadeliginden bahsetmiyorum basit duruyo bu gelinlik
hanki senenin modeli
buna benzer 2011 modeller var onlara bak sade ve havali duruyor;-)

Bence de cok hos bir gelinlik.
Ama kayinvalidenler illa yenisini alalim diyorlarsa itiraz etme derim ben :)

Kızlaarr cok tşk ederim hepinize tek tek ilgilendiğinizi çin :)

Hafta sonu baktım gelinlik fakat istediğim gibi bulamadım buna benzer istiorum zaten ismi prenses modeli oluyormuş. Altı böyle olucak üst modelleri arıyorum işte cıktısını alıp götürücem diktircez inş :)

bn gelinlikte sadelikten yanayım ancak bu model cok sade ve salaş gelinlik sade olmalı ama birasda şık olmalı dikkat çekmeli tarznda onemlı bn zevkime cok guvenıırm bu gelnlk kesnlklee kötüüü sna bır kac model yollabılrm

Back