Yani bende sadelikten yanayım gelinlik hennadan alınmış kaliteli aslında birde üstünde minik pullar var. belki üstünü değiştirebilirim yada altı kalsın? bilemedimki :)
Ben çok beğendimÇok zarif bi model. Giyecek olan sensin
3 Eylül'de düğünüm var. Gelinliğimi diktiriyorum. 2 sene önce beğenmiştim modelini. Çevremdeki herkes eleştirdi beni. Neden bu kadar sade diye. Gelinlikçi bile dedi hiç mi işleme-taş olmasın diye. Olmasın dedim. Benim gönlümdeki gelinlik o. Kuoförüme sade bir topuz ve hafif bir makyaj istediğimi söyledim. O da şaşırdı. Gelin dediğin gösterişli olur dedi. Ama ben o gece gelinliğimin üstündeki taşlarla veya makyajımla değil yüzümdeki gülüşle ışıldayacağım
ben çok beğendim ya
inanılmaz!
bence gelinlik illa sade olmayacak diye birşey yok
hatta saflığı temsil ediyorsa tabikide sade olmalı
Ben çok beğenmiştim oysa ki. Bir kere, tam bir genç kız gelinliği. Nedense gelinlikle kadınsı görünmeye çalışıyoruz ama bu da masumiyetle çelişir. Oysa ki bu gelinlik o kadar cici, o kadar tatlı durmuş ki.
Ben şahsen swarowski sevmiyorum, gelinliğin üstüne beyaz tonlarından başka renk yakıştırmıyorum, o yüzden işleme yaptırsan bile beyaz renklerden yapmanı öneririm.
Omuzlarıyla, kabarık eteğiyle filan çok şirin bence ya. Şaç, duvak, makyaj vs. birleşince yeterince göz alıcı oluyor gelin...
tatlım sanırım sende benim gibi sade gelinlikleri seviyorsun..
benim gelinliğim şöyleydi Eki Görüntüle 242476 çok sade değildi ama yine de sadeydi ..şimdi sana diyeceğim şu var eğer sade gelinliklerden hoşlanıyorsan enazından tek askılı bir gelinlik giymen..tek askılı gellinliğinin askısında da biraz çiçekler olsun ki gelinliği daha güzel göstersin..ve upuzun duvak kullan..çok güzel oluyor mutluluklar şimdiden tatlım..
Evetttt bu gelinlige bakmştım ve hoşuma gitmişti cok sevdim :) sanada cok yakışmış cnmmbirde bende uzun duvak istiyorum ama elime ayagıma dolanır diye korkuyorum
çok teşekkür ederim tatlım eminim sana daha çok yakışır gelinlik..benim duvağım uzundu hiç korkma öyle ayağına fln dolanmıyor..çok kolay taşıyorsun..hani burdan bazı arkadaşlar diyordu duvak saçınızı çeker vs hiç öyle birşey yok..gayet kolay taşınıyor..
çok sade cnm bence tabi senin tercihin ama bence dha güzel modellere bak
kusura bakma ama çok kötü.sana daha iyileri yakışır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?