Gelinlik Modelleri Kızlar Yardım Lütfen Bu gelinlik nasıl sizce Acil :(

Kami25

❤️Aralıklı oruç başlangıç 15şubat
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
417
7
316
Evettt Artık karar verdim.Yeni gelinlik alıyorum.Yardımcı olan herkese teşekkür ederimmm :))

Eklentiler

• $gelinlk1.JPG
    23 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
yazdığını okumadan çok sade diyecektim ben de. almış olmak için alınmış gibi durur

cok sade canım yaa...ama yınede senın fıkrın tabıkı...bu arada omrunuzun sonuna kadar mutlu olun ınsallah.....

Bence modeli çok güzel, çok sade evet ama cicili bicili olmasından iyidir bence.
Ben de 12 Kasımda evleniyorum, henüz karar vermedim ama tam da buna benzer bişi yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.. hep sade giyinirim, gelinlikte de sade modeller daha asil duruyor diye düşünüyorum.. Sen bunu çok beğendiysen, zevkine uygunsa bence hiç tereddütte kalma

Kızlar tşk ederim cvplar için sanırım elemeliyim bu gelinliği listeden :)

Cnmm cok saol tşk ederim bilmiyorum cok tereddüt içinde kaldım birde sanada mutluluklar dilerim :)

sade gelinlikler bence de asil..

taslı tuslu orası burası abartı gelinlikleri bende sevmiyorum

eger bu gelinligi sen begendiysen milletin lafını niye kale alıyosun ki

millet oyle dedi diye dilek agacı gibi mi geziceksin ortada :)

degiştiriyorsan da yine sadelikten yana ol bence, sade ama daha agır bi gelinlik bulursun belki, kumas kalitesi cok onemli, kaliteli bir kumasla sade bir gelinlik muhtesem gorunebiliyor...

bence direk ele çok kötü çok sade ogün senin için en özel gün unutma en göz alıcı sen olmalısın

Bence gelin sade ve şık olmalı. Ben gelinlikte çok taşlı parlak şeylerden hoşlanmıyorum. Bende 1 ekimde evleniyorum ve böyle sade bir gelinlik aldım annem kayınvalidem çok sade dediler ama içime sindiği için dinlemedim kimseyi. Bence çok hoş bir gelinlik sen beğendiysen içine sindiyse düşünme başka birşey

Cnmm cok saol tşk ederim bilmiyorum cok tereddüt içinde kaldım birde sanada mutluluklar dilerim :)

Amin, hepimiz için inşallah
Yani evet illa süslü püslü gelinliklerle güzel olunmuyor bence, ama bu zevk meselesi.. Eğer bu gelinliği beğendiysen sade biri olmalısın
Yine de içinden geleni yap, giyildiği için 2. ye giymek istemiyorsan değiştir modelini kendine göre biraz farklı tarzda diktir Masraf olmasın diyorsan da güzel bir gelinlik bu

mutluluklar cnm sanada.içime su serptin bakalım biraz daha düşünüyüm karar vericem artık :)

Bence de sade birisiysen bu çok hoş bir gelinlik, illa en özel günün diye kendin dışında birisi mi olacaksın.. Ben de kendi gelinliğimi sade bir model bakıyorum, ve gerçekten öyle şatafatlı olmayan gelinlikler çok daha asil duruyor. Burada herkes kendine göre bir şeyler yazıyor önemli olan senin içinde kendini prenses gibi hissedeceğin gelinliği bulmak..

Yani bende sadelikten yanayım gelinlik hennadan alınmış kaliteli aslında birde üstünde minik pullar var. belki üstünü değiştirebilirim yada altı kalsın? bilemedimki :)

ben de sadelikten yanayım ama eğer çok kafana takıyorsan yeni bir gelinlik bakmak yerine belki bunun üstüne işleme falan yaptırabilirsin,istersen birkaç yerle görüşüp mümkün olup olmadığını sor.fotoğraf yakından olmadığı üst kısmında işleme var mı yok mu göremiyorum,alt kısmı da tül herhalde.eğer öyleyse alta işleme yapılamaz da üst kısım sadeyse oraya işleme yapılabilir belki:26:

Haklısın cnm ya şata patlı istemiyorum ben de

Evet öyle düşünmeye başladım bende cnm haftasonu bi bakıcam duruma göre artık

renkler ve zevkler tartışılmaz sen beğenmişsin kendine yakıştırmışssın bi kere ama fikir almak diyorsan bana göre de çok sade bir gelinlik..
ama sen beğenmişssin sadeliği seviyorum diyorsan bişey diyemem tabiii

mutluluklar dilerimm

Teşekkrler cnm biraz önce nişanlımla konuştuk oda yeni alalm istiosan ona yakın bi tarz alırsn ama yeniden bakalm fikir olur daha güzel bulursun belki dedi hafta sonu bakıcaz muhtemelen

ben çok beğendim ya
inanılmaz!
bence gelinlik illa sade olmayacak diye birşey yok
hatta saflığı temsil ediyorsa tabikide sade olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…