Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence modeli çok güzel, çok sade evet ama cicili bicili olmasından iyidir bence.
Ben de 12 Kasımda evleniyorum, henüz karar vermedim ama tam da buna benzer bişi yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.. hep sade giyinirim, gelinlikte de sade modeller daha asil duruyor diye düşünüyorum.. Sen bunu çok beğendiysen, zevkine uygunsa bence hiç tereddütte kalma![]()
Cnmm cok saol tşk ederim bilmiyorum cok tereddüt içinde kaldımbirde sanada mutluluklar dilerim :)
Bence gelin sade ve şık olmalı. Ben gelinlikte çok taşlı parlak şeylerden hoşlanmıyorum. Bende 1 ekimde evleniyorum ve böyle sade bir gelinlik aldım annem kayınvalidem çok sade dediler ama içime sindiği için dinlemedim kimseyi. Bence çok hoş bir gelinlik sen beğendiysen içine sindiyse düşünme başka birşey
Amin, hepimiz için inşallah
Yani evet illa süslü püslü gelinliklerle güzel olunmuyor bence, ama bu zevk meselesi.. Eğer bu gelinliği beğendiysen sade biri olmalısın
Yine de içinden geleni yap, giyildiği için 2. ye giymek istemiyorsan değiştir modelini kendine göre biraz farklı tarzda diktirMasraf olmasın diyorsan da güzel bir gelinlik bu
![]()
Bence de sade birisiysen bu çok hoş bir gelinlik, illa en özel günün diye kendin dışında birisi mi olacaksın.. Ben de kendi gelinliğimi sade bir model bakıyorum, ve gerçekten öyle şatafatlı olmayan gelinlikler çok daha asil duruyor. Burada herkes kendine göre bir şeyler yazıyor önemli olan senin içinde kendini prenses gibi hissedeceğin gelinliği bulmak..
ben de sadelikten yanayım ama eğer çok kafana takıyorsan yeni bir gelinlik bakmak yerine belki bunun üstüne işleme falan yaptırabilirsin,istersen birkaç yerle görüşüp mümkün olup olmadığını sor.fotoğraf yakından olmadığı üst kısmında işleme var mı yok mu göremiyorum,alt kısmı da tül herhalde.eğer öyleyse alta işleme yapılamaz da üst kısım sadeyse oraya işleme yapılabilir belki:26:
renkler ve zevkler tartışılmaz sen beğenmişsin kendine yakıştırmışssın bi kere ama fikir almak diyorsan bana göre de çok sade bir gelinlik..
ama sen beğenmişssin sadeliği seviyorum diyorsan bişey diyemem tabiii
mutluluklar dilerimm![]()