- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
- Konu Sahibi Cimcime_kiz
Napalım başka çare Yok eskiler bir birliktelikle hamile kalırdı şimdikiler resmen yapamıyor yaallahım ya ne tatlısın tamam yapışıyım ALLAH NE DİYİM SANA ÇOK GÜLDÜM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napalım başka çare Yok eskiler bir birliktelikle hamile kalırdı şimdikiler resmen yapamıyor yaallahım ya ne tatlısın tamam yapışıyım ALLAH NE DİYİM SANA ÇOK GÜLDÜM
Evet ya artık herşey hormonlu falah eskiler gibi sağlıklı da değiliz herşey etkiliyor bence hayırlısı bakalım bekleyelimNapalım başka çare Yok eskiler bir birliktelikle hamile kalırdı şimdikiler resmen yapamıyor ya
canım merhaba ; evet emin olamamak çok kötü.Keşke adetten farklı bir belirtileri olsaydı.Adetin daha 2 3 gün gecikmiş.10 gün kadar bekle ve test falan yapma.10 gün gecikmen olursa eğer kan testi ver bence bir de kafana takma.13 şubat kimyasal gebelik demişsin ya belki oda adet tarihini değiştirmiş olabilir.Kızlar emin olamamak ne kadar kötü.. Şubat 13 de kimyasal gebelik geçirdim bu ay 11 12 adet olmam gerekiyodu hala olmadım erken gebelik testi yaptım testte çok silik çıktı ama tabi korkuyorum.1 hafta kala adetime eğilince kasıklarım sıkışıyo gibi oluyodu. midem bulanmıyo ama böyle sanki bulancak gibi dönüyo.ve müthiş akıntım var öyle akıntım varki adet oldum sanıyorum tuvalete üzülerek gidiyorum bi bakıyorum adet olmamışım.bel ve sırtım ağrıyo kasıklarımda ağrı yok ama hareketlilik var böyle ağrıcak gibi biraz daha günüm geçsin istiyorum ama herkesten de fikir istiyorum ne olabilir bu düzenli adet olurum 28 günde 1
aynen hayırlısı canım. sok durum noldu pekiEvet ya artık herşey hormonlu falah eskiler gibi sağlıklı da değiliz herşey etkiliyor bence hayırlısı bakalım bekleyelim
Son durum idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum canım.Hastalığıma 3 gün kaldı ve aşırı mide bulantım var aç tok hiç farketmiyor ve tuzlu çubuk bile geçirmedi.Birazda üşütmüşüm sanırım boğazım agrıyor üşüyorum hamilelik değil de galiba üşütme belirtmesi.aynen hayırlısı canım. sok durum noldu peki ☺
Yeni senden haber almak için girdim buraya ve cok üzüldüm hayırlısı olur inşallah kuzum bu ay yumurtlama dönemine dikkat et tutar inşalalhEvet arkadaşlar ; adetime 1 gün vardı ki bugün kanamam oldu gecikmesini beklerken bugün oldum.Hayırlısı olsun inşallah bu ay da kısmet değilmiş.
kuzum benim bende sana haber vermek için girdim valla bu ay önemsemedik hiç ev aldık şükür onunla uğraşıyorduk bu ay hamile falan kalamam ortalıkta karısık malum neyse bakalım hayırlısı olur inşallah :) sen de ne var ne yok var mı hamilelikYeni senden haber almak için girdim buraya ve cok üzüldüm hayırlısı olur inşallah kuzum bu ay yumurtlama dönemine dikkat et tutar inşalalh
Allah büyük cnm inşallah ummadığın zaman da olur kim bilirkuzum benim bende sana haber vermek için girdim valla bu ay önemsemedik hiç ev aldık şükür onunla uğraşıyorduk bu ay hamile falan kalamam ortalıkta karısık malum neyse bakalım hayırlısı olur inşallah :) sen de ne var ne yok var mı hamilelik
inşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah belki de aynı zamanda bebişimiz olur aynı tarihte doğar falanAllah büyük cnm inşallah ummadığın zaman da olur kim bilir
Bende aynı cnm iki güne regl olacam sanırım yine önümüzde ki aya umutlar
Allah büyük cnm inşallah yakın güzel haberini alırım
Hiç belli olmaz bebeğim aynı dönemler de de olur ayrı da olur yeter ki olsuninşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah belki de aynı zamanda bebişimiz olur aynı tarihte doğar falan
AYYY ne güzel olur İNŞALLAH Gerçi benim regl ime 11 gün var daha insallah regl olmazsın :)
Gizoooş çok tatlısın yaa çok sevdim seni sana da bana da dua ediyorum her gün rabbim hayırlısıyla bize sağlıklı bebişler versin AMİN :) Tabi isteyen herkese de rabbim yardım etsinHiç belli olmaz bebeğim aynı dönemler de de olur ayrı da olur yeter ki olsun
Rabbim tez zaman da isteyen herkese ve bize de nasip etsin ☺☺
inşallah gelmez kırmızılar ☺ İnşallah