• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfen belirtilere göre hamile olabilir miyim ?

Cimcime_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
128
111
103
33
Kayseri
Evet kızlar ; Bebek düşünüyoruz 2.aydır denedik olmadı adet oldum bu 3.aydayım ve adetime 6 gün kaldı.

BELİRTİLER ;
10 Günden beri göğüslerim füze gibi sadece dokununca ağrıyor hafif fakat zaten kahverengi olduğu için renk değişikliği fark edemedim.
Beyaz bir akıntı geliyor yaklaşık 4 günden beri öyle çok akıntım olmuyor benim.
Sabah akşam fark etmiyor sürekli midem bulanıyor ara ara.Tok olduğum halde bile karşılaşıyorum.
Çok sıvı tüketmediğim halde sık sık idrar oluyor.
Hemen herşeye çok sinirlenir oldum sivilce çıkıyor.
Karnım çok şişti ödem varmış gibi.
Ara ara yumurtalıklarım çatlıyormuş gibi batmalarım hem sağ hem sol tarafta var.
Ağzımda iğrenç bir tat var ağzımın tadı yokmuş gibi.
Çok uykusuz hissediyorum kendimi sürekli bir esneme hali mevcut.

Ama bu sefer 14.gün yumurtlamada bile denemedik.Yine oldu birliktelikler fakat ev almaya çalışıyoruz bu aralar.O yüzden yoğunlaşamadık.
Kafamıza tam takmadığımız bir aydayız galiba.Sizce hamile olabilir miyim ?

Evet kızlar ; Bebek düşünüyoruz 2.aydır denedik olmadı adet oldum bu 3.aydayım ve adetime 6 gün kaldı.

BELİRTİLER ;
10 Günden beri göğüslerim füze gibi sadece dokununca ağrıyor hafif fakat zaten kahverengi olduğu için renk değişikliği fark edemedim.
Sabah akşam fark etmiyor sürekli midem bulanıyor ara ara.Tok olduğum halde bile karşılaşıyorum.
Ara ara yumurtalıklarım çatlıyormuş gibi batmalarım hem sağ hem sol tarafta var.

Ama bu sefer 14.gün yumurtlamada bile denemedik.Yine oldu birliktelikler fakat ev almaya çalışıyoruz bu aralar.O yüzden yoğunlaşamadık.
belirtileriniz hamilelik belirtileri ile örtüşüyor ben de aynı belirtileri yaşamıştım:anneadayı:

bu beliriler adet oncesi belirtilere de benziyor. zaten adet ve gebelik belirtiler ayni. insallah hamilesindir. hayrilisi olsun
inşallah canım benim evet bende değilim diyorum ama bir anda acaba mı diyorum hayırlısı olsun bakalım rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin

Bunlar içinde sadece ağızdaki değişik tat ve yorgunluk belirti olabilir. Daha çok erken gibi :) hayırlısı olsun..

belirtileriniz hamilelik belirtileri ile örtüşüyor ben de aynı belirtileri yaşamıştım:anneadayı:
ayyy inşallah hamileyimdir ya umutlandım ne bileyim değilim diyorum sonra ya hamileysem diyorum inşallah hamileyimdir.Adetim geçikirse test yapacağım.Evde var da daha 6 gün var boşuna yapmayım :D

Bunlar içinde sadece ağızdaki değişik tat ve yorgunluk belirti olabilir. Daha çok erken gibi :) hayırlısı olsun..
Böyle metal yutmusum gibi demir tadı varmıs gibi anlatamadım :D Evet bu ay umursamadıkta dediğiniz gibi erken olabilir ilk aydan da kan testim 4,22 çıkmıstı benim niye öyle çıktı onu da anlamamıstım.

Yumurtlama günleri illa orta tarihlere gelmeyebiliyor :) bende hiç yumurtlamaya dikkat etmediğim an hamileymişim. Hatta ilk belirtimde portakal kokulu oda kokusunun çok keskin gelmesiydi ama aklıma bile gelmedi gebelik ihtimali çünkü yumurtlamayı kaçırmıştık hesaplara göre :))) çok gazım vardı birde ha bire yatasım vardı :)))
Ne zamanki bata 3 gün kala kahverengi leke geldi o zaman içime düştü acaba mı ? Diye :))
Sonuç pek sevindirici olmadı ama napalım, kısmet .

Belirtileriniz çok abartılı, bunların çoğu 6. 7.haftalık gebeliklerde başlayan belirtiler. Ama en belirgini akıntı. Akıntıyı ele alırsam gebelik ihtimaliniz yüksek diyebilirim. Ben bata 3 gün kala erken test ile öğrenmiştim. Sabredemezseniz direkt kana da gidebilirsiniz.

ayyy inşallah hamileyimdir ya umutlandım ne bileyim değilim diyorum sonra ya hamileysem diyorum inşallah hamileyimdir.Adetim geçikirse test yapacağım.Evde var da daha 6 gün var boşuna yapmayım :KK70:
ben de aynı senin gibiydim bi yanım hamileyim diyordu bi yanım kendini kaptırma diyordu reglime 1 hafta kala hep test yaptım negatif çıktı en son reglime 1 gün kala idrar testim silik çizgi çıktı koşup kan verdim hemen :KK71:

ben de aynı senin gibiydim bi yanım hamileyim diyordu bi yanım kendini kaptırma diyordu reglime 1 hafta kala hep test yaptım negatif çıktı en son reglime 1 gün kala idrar testim silik çizgi çıktı koşup kan verdim hemen :KK71:
Ya rabbim bekleyiş içinde olan herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Bende dün dayanamadım kaset test yaptım negatif ama içi kıpkırmızı oldu bir de baktım ki son kullanma tarihi geçmiş yapmayacam :D Hastalanmayı bekleyeceğim bakalım 5 günüm var inşallah hasta olmam

Ya rabbim bekleyiş içinde olan herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Bende dün dayanamadım kaset test yaptım negatif ama içi kıpkırmızı oldu bir de baktım ki son kullanma tarihi geçmiş yapmayacam :KK70: Hastalanmayı bekleyeceğim bakalım 5 günüm var inşallah hasta olmam
idrarı çok fazla damlatınca da rengi kırmızı oluyor :KK49: bekle canım zaman geçmiyor ama mecbur bekleniyor :emir_bebek:

Belirtileriniz çok abartılı, bunların çoğu 6. 7.haftalık gebeliklerde başlayan belirtiler. Ama en belirgini akıntı. Akıntıyı ele alırsam gebelik ihtimaliniz yüksek diyebilirim. Ben bata 3 gün kala erken test ile öğrenmiştim. Sabredemezseniz direkt kana da gidebilirsiniz.
Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim bugün mide bulantım gitti akıntı hala devam ediyor adetime de 5 günüm var.İnsallah hayırlısı ne ise o olur bakalım adet gecikmesi olursa sanırım kan testi yaptırırım.

BELİRTİLER ;

İnşallah psikolojik değildir ve bu belirtiler 6 haftalık gebe belirtileri cnm ..

İnşallah psikolojik değildir ve bu belirtiler 6 haftalık gebe belirtileri cnm ..
bende de aynı belirtiler vardı kişiden kişiye değişiyormuş hamilelik belirtileri ben de psikolojik olduğunu düşünüyordum ama o göğüs ağrısınıve kasık sancılarını çekince anormal bişiler olduğu anlaşılıyor

inşallah canım benim.Ben ilk denediğimizde ocak oyı boyunca adet olana kadar psikolojik yaşadım bildiğin midem bulanıyordu karnımda bişey var zannediyordum sanırım stresten ki adetim gecikti üstüne kaset test yaptım biri silik çıktı kan testi verdim 4,22 çıktı 3 gün içinde adet oldum ama bu sefer önemsemedik ev alma durumumuz var hatta yumurtlama da bile denemedik o derece şimdi de takmak istemiyorum ama niye bu belirtiler oldu onu anlayamadım.

bende de aynı belirtiler vardı kişiden kişiye değişiyormuş hamilelik belirtileri ben de psikolojik olduğunu düşünüyordum ama o göğüs ağrısınıve kasık sancılarını çekince anormal bişiler olduğu anlaşılıyor
Peki gebelik olmuş muydu ..

Back