• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardım lütfen adetime 1 hafta var

rrruyabrsl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
8
1
1
29
Kizlar selam adetime 7 gün var bu ay düzenli olarak ilişkiye girdim gün aşırı o yüzden umutlandim ama dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile.yok 7 gün kala öğrenenleri gördüm burda bir de benim hiç bir belirtim yok sadece arka kasiklarim ağrıyor belimin iki yanı. Göğüs hassasiyeti vs hiç bişi yok. Bişi olsa testte Silik de olsa çıkardı yada belirti olurdu değil mi

Bence test için erken. Geç döllenme de olabilir. Testte sonuç almayıp kan da değer gören yakınlarım da oldu. Son 3 gün kala yapın bence.

Erken olabilir bnimde 5/6 gun var her ay gibi umutluyum arada kasik ta dolgunluk var gibi agriyor gibi dun test yaptm negatif

Ilk beta Adete 7 gün varken
2.beta 5 gün varken

Eklentiler

• 1000123982.webp
    1000123982.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000123958.webp
    1000123958.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 16
merhaba bana da yardımcı olur musunuz nişanlıyım daha tam bi birliktelik yaşamadık ama korkuyorum adetim 14 gün gecikti düm yani 13.gün oruçken ve 2.idrarımda test taptım 20.dakikada çektim nehatif dimi olsa çıkardı diye düşünüyorum am hala det olamayınca korktum ama enfeksiyon mu kaptım
1000014212.webp

Kizlar selam adetime 7 gün var bu ay düzenli olarak ilişkiye girdim gün aşırı o yüzden umutlandim ama dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile.yok 7 gün kala öğrenenleri gördüm burda bir de benim hiç bir belirtim yok sadece arka kasiklarim ağrıyor belimin iki yanı. Göğüs hassasiyeti vs hiç bişi yok. Bişi olsa testte Silik de olsa çıkardı yada belirti olurdu değil mi
Kizlarrr yorum yokmu

Back
X