kızlar yardım lütfeeen.eşim tüm tatillerde ailesinin yanına gitmemizi istiyor???

Yarama parmak bastın. Resmen eziyet resmen! Tuvalet dışarıda kışın terli yataktan kalkıp tuvalete gitmek,yazın onlar bahçede otururken elinde kirli ped dışarı çıkmak (wcde çöp kutusu yok tuvalet kağıdı yok ) ,6-7 senelik üzerinde kurtlu wc taslarini kullanmak. Kullanamiyordum hatta. Hamileyken koca göbekle yer wc si kullanmak. Mutfak dışarıda yaz kış eziyet.Hepsi bir tabaktan çorba içer yemek yer hosaf içer. Tiksine tiksine yiyip sonunda aç kalkmak,ambar gibi yer var oraya yiyecek un falan koyarlar .Farelerde orada cirit atar. Hangi birini anlatayım ya zart zart gaz çıkarırlar geberesicalar .Yalnız gezmeye cikamazsin hemen surat yaparlar g.tümüze onları niye takmadik diye. Bir sürü şey işte. Allahtan küstün de kurtuldum.

Valla ben asagilama falan goremedim sehirli deyince hakaret sayilmiyor da koylu deyince neden hakaret sayiliyor?ben sehirliyim esim koylu bu kadar basit bence asagilik kompleksi ile alakali

boyle dusunuyorsanız saygı duyarım elbette fakat bızım toplumumuzda malum adam konusma bılmez ama sehırde dogup buyumustur assagılanmaz ama anadoluda dogup buyumustur fakt ınsan gıbı ınsandır ama yadırganır. ınsanoglunun ongoru sıstemı malesef.
dıger arkadasın soyleme uslubu tuhafıma gıttı sadece. neyse konu sahıbının ogrenmek ıstedıklerınden farklı seyler konusarak sabote etmeyelım ..

Köyünü seven adamıda hotele götüremezsin hem parasından olacak hem anasından ,zor
mesele
Aslinda kendi koyunden kiz alsa ya boyle anasindan koyunden kopamayacak adamlar daha iyi olur :KK66: omrunde koy gormemis koy hayati yasamamis bir kadina o kadar zor ki bu eziyet oluyor malesef
Davul bile dengi dengine diye bosa demiyoar

Ama genelde kasabada yetişmiş bir erkeğin özellikleri daha çekici geliyor kadınlara nedlr onları çekici kılan ? Ortama uyum sağlama konusunda daha becerikliler asla fes etmezler mücadeleci ruhları var , nerde nasıl hareket etmeleri gerektiğini biliyorlar en önemlisi sorumluluk alabilme becerileri dah gelişmiş oluyor kasabada yardımlaşma daha yaygın olduğundan insan ilişkilerinde daha başarılılar ve pozitifler azla yetinmeyi çocukken öğrenmişler şehir çocuğu gibi herşeye sahip olmamışlar ,
oradan geliyor mücadeleci ve yarış ruhları
Aslinda kendi koyunden kiz alsa ya boyle anasindan koyunden kopamayacak adamlar daha iyi olur :KK66: omrunde koy gormemis koy hayati yasamamis bir kadina o kadar zor ki bu eziyet oluyor malesef
Davul bile dengi dengine diye bosa demiyoar

Ama genelde kasabada yetişmiş bir erkeğin özellikleri daha çekici geliyor kadınlara nedlr onları çekici kılan ? Ortama uyum sağlama konusunda daha becerikliler asla fes etmezler mücadeleci ruhları var , nerde nasıl hareket etmeleri gerektiğini biliyorlar en önemlisi sorumluluk alabilme becerileri dah gelişmiş oluyor kasabada yardımlaşma daha yaygın olduğundan insan ilişkilerinde daha başarılılar ve pozitifler azla yetinmeyi çocukken öğrenmişler şehir çocuğu gibi herşeye sahip olmamışlar ,
oradan geliyor mücadeleci ve yarış ruhları
Bu saydiklarinin hepsi dogru canim katiliyorum
Biz sehirlilerden daha caliskanlar hep rezillik icinde yasadiklri icin imkanlari hep sinirli oldugu icin bence
Bir de ilave olarak sevmedigim yonleri kendilerini bizden zannedip ozentiye giriyorlar yasam kalitesi bakimindan mesela benim evimdeki esyaya ozeniyor almak istiyor aynisindan veya ben gece esimle eglenceye gidiyorum onlar da gitmek istiyor ya bunun gibi seyler aslinda herkesin hayat tarzi baska sen oylesin ben boyleyim kabul et bunu dimi ama yokkk ille o da benden olacak

kesınlıkle baska bı yolu olamaz sımdı senın kaynanan köydekı komsularına hava atıyordur sen oraya gıdınce gıtmezsen elaleme rezıl olur komsular sorar hanı gelın nerde nıye gelmedı bu sorular bır kaynananın en buyuk kabusudur yazın ızınde gelın gelıp kaynanaya hızmet etmelıdır

Köylü anası babası olanla evlenenleri sonu hep böyle ,
Kesinlikle katılıyorum bende ayni durumdayım 3 senelik evliyim ve evliligimin ilk gününden beri haftasonlari is çıkışları haftaicleri hep gidiyoruz çok tartıştık bu konu yüzünden sonuc 2 3 aydır gitme sıklığını azalttik oda iki haftada bir

Aynı dert bende de var. Saat sayıyorum gidince resmen. Kocam ilk başlarda zorluyordu kalayım diye ama baktı işin sonu hayırlı değil. Alışamayınca alışılmıyor işte. Allah'ıım ne günlerdi. Beş kardeşler biri uğramaz köye ama bizi bekçi bellemişler. Yok anam yok. Kocam da anladı Allahtan da zorlamıyo artık. Kocamın seviyorum ama köyünü ı ıh :KK12::KK12:

Tamam ailenin yanına da gidelim ama lütfen yalnız da tatil yapalım deyin. Bir hafta tatilimiz varsa 3 gün annenlerde 4 gün baş başa olalım lütfen deyin.

Öğretmensiniz sanırım, aynı sıkıntıyı bizde yaşadık ilk evlendiğimizde. Benim Memleketimde oturduğumuz için eşim heeerrr tatili annesinin babasının yanında geçirmek istedi hatta ilk yazımızın bir aydan fazlası ailesinin yanında kaldık ve ben depresyona girince ordan ayrıldık. Yani ilk başlarda bende eşime üzüldüm görsün anne babasını yazık gideriz hep ne olacak ki dedim ama yemedi sonra :-) bir kere her tatili orda geçirince kendi evimden soğudum şöyle ki ; "evin kölesi" olduğumuzu düşünüyordum, ikimizde çalışınca evde hep bi yoğunluk oluyo tam yorgunluk bitti derken kalk başka yere git. Evin tadını çıkarmazsan ne anladık ki o zaman evden. Kurulu bir düzenin yokmuş gibi hissediyorsun.
Bu nedenle; eşime ailesinin yanında makul bir süre kalıp döneceğimi söyledim. 2 ayımız var sonuçta bi tatil planı yapsak, birazda ailesinin yanında kalsak geriye kalan sürede de yalnız takılmak bana uyardı :-) Eşime uymadı . O yüzden ortak bir süre belirledik :KK66:
Birde ben başka bir evde cinsel yönden aktif olamıyorum, banyo filan vs.. Eşim üzerinde buda etkiliydi.
Birde bizim onlardan ibaret olmayan bir hayatımız olduğunu anlatmak içinde tatil olunca şak diye gitmiyorum. Sosyal aktiviteleri , evin bazı işlerini tatilde hallettiğimizi göz ardı etmemeleri lazım.
Sende yavaş yavaş hallet arkadaşım, bende çok dolmuşum :KK70::KK70:

kesınlıkle baska bı yolu olamaz sımdı senın kaynanan köydekı komsularına hava atıyordur sen oraya gıdınce gıtmezsen elaleme rezıl olur komsular sorar hanı gelın nerde nıye gelmedı bu sorular bır kaynananın en buyuk kabusudur yazın ızınde gelın gelıp kaynanaya hızmet etmelıdır
Durum aynen boyle cok iyi analiz etmissin

X