saçlarımı 1 senedir filan boyamıyorum ondan önce bissürü renk yaptım önce koyu kahve yaptım aktı üzerine patlıcan moru yaptım ametist kızılı yaptım sonra viyole yaptım yaptım da yaptım en son boyadıktan sonra muhteşem bi renk olmuşru çok beğenmiştim ki şu an hala saçlarımın uçlarına doğru o rengin biraz açılmışı var. bu arada tabi saçlarımda çok uzadı diplerden yaklaşık bi 15-20 cm saçımın kendi rengi olan kumral çıktı. şimdi sorum şu ben saçımı yeniden boyamaya karar verdim çünkü dipler farklı uçlar turuncu çok kötü duruyor ya kendi rengine döndürücem ya da farklı bi renk yapıcam ben de bakır kızıl gibi ama koyu öyle çok göze batmayan bi renk istiyorum öncelikle hangisini yapıcama karar veremedim bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bir de boyayınca diplerimin farklı uçlarının farklı olmasını diplerimin turuncu olmasını istemiyorum her tarafı aynı olsun istiyorum nasıl boyamam lazım önce dipler mi ne kadar bekletmem lazım.. lütfen yardımcı olun canlarım ya çok fena kafama taktım boyamadan rahat etmicem.öptüm sizleri