- 9 Mart 2011
- 11.802
- 9.206
- 448
- Konu Sahibi Alyna karata
-
Adam hem eğitim hem zihniyet olarak senden çok aşağıda, düşünmeye gerek var mı?Merhabalar sizlere bişey sormak istiyorum benim 3. Buçuk yıllık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz ama o çok takıntılı çıkma gezme tenin görünmesin o bu şu derken baya kiskanç ve ben şuan üniversite okuyorum ama o lise mezunu askerde şuan benim için iki yillikta olsa bir bölüm kazanamazmisin dedim bana dediği tek şey kafam almiyo lise mezununa malesef kolay kolay iş vermiyolar ailem beni sana vermez diyorum benimle tartışıp ders çalışmayı kafasının almadığını söylüyo askerden sonra söz ve evlilik istiyo ama benim hayallerim var okumak çalışmak ama o bunları istemiyo çok üzgünüm napabilirim benim kararlarıma saygı duymuyo beni düşüncelerinizle güzel bir yola suruklermisiniz ben hayatımda ilk defa kendim için bişey yapmaya karar verip ilişkimi bitirip hayatıma bakmaya karar verdim napmaliyim
Verdiğin kararda emin adımlarla ilerlemelisin. Üniversite okuyormuşsun bir iş hayatın sosyal hayatın olacak ileride. Tenin gözükmesin dışarda gezme diyen bir insan evlenirsen sana neler yapabilir? Hiç bir erkek için hayallerinden vazgeçme hele ki seni baltalamak isteyen bir erkek için gerçek sevgi sevdiğinin hep daha iyi şartlarda olmasını istemek onun için iyi dileklerde bulunmaktır. Ayrıl arkana bile bakma. Karşına kimler kimler çıkar dahaMerhabalar sizlere bişey sormak istiyorum benim 3. Buçuk yıllık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz ama o çok takıntılı çıkma gezme tenin görünmesin o bu şu derken baya kiskanç ve ben şuan üniversite okuyorum ama o lise mezunu askerde şuan benim için iki yillikta olsa bir bölüm kazanamazmisin dedim bana dediği tek şey kafam almiyo lise mezununa malesef kolay kolay iş vermiyolar ailem beni sana vermez diyorum benimle tartışıp ders çalışmayı kafasının almadığını söylüyo askerden sonra söz ve evlilik istiyo ama benim hayallerim var okumak çalışmak ama o bunları istemiyo çok üzgünüm napabilirim benim kararlarıma saygı duymuyo beni düşüncelerinizle güzel bir yola suruklermisiniz ben hayatımda ilk defa kendim için bişey yapmaya karar verip ilişkimi bitirip hayatıma bakmaya karar verdim napmaliyim
ilk defa kendim için bişey yapmaya karar verip ilişkimi bitirip hayatıma bakmaya karar verdim napmaliyimMerhabalar sizlere bişey sormak istiyorum benim 3. Buçuk yıllık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz ama o çok takıntılı çıkma gezme tenin görünmesin o bu şu derken baya kiskanç ve ben şuan üniversite okuyorum ama o lise mezunu askerde şuan benim için iki yillikta olsa bir bölüm kazanamazmisin dedim bana dediği tek şey kafam almiyo lise mezununa malesef kolay kolay iş vermiyolar ailem beni sana vermez diyorum benimle tartışıp ders çalışmayı kafasının almadığını söylüyo askerden sonra söz ve evlilik istiyo ama benim hayallerim var okumak çalışmak ama o bunları istemiyo çok üzgünüm napabilirim benim kararlarıma saygı duymuyo beni düşüncelerinizle güzel bir yola suruklermisiniz ben hayatımda ilk defa kendim için bişey yapmaya karar verip ilişkimi bitirip hayatıma bakmaya karar verdim napmaliyim
İlk defa kendim için bir karar veeicemBende öyle düşünüyorum
İnan bana çok pişmanım çocukluğumu verdimilk defa kendim için bişey yapmaya karar verip ilişkimi bitirip hayatıma bakmaya karar verdim napmaliyim
İlk defa ise yapmalisin! Ilk defa kendin icin nedir . Hayat zaten senin kendin icin yasamalisin. . Üniversiteyi bitirince belki de sen onu istemeyeceksin neden şimdiden bu yükün altına giriyorsun
Çok haklısın gerçektenAdam hem eğitim hem zihniyet olarak senden çok aşağıda, düşünmeye gerek var mı?
Hayır bir de aşağılık kompleksi de var belli ki; okuma çalışma vs vs. Tenin görünse ne olacakmış? Harcamayın kızlar kendinizi böyle manyaklarla. Bırak, sal ipini gitsin; kendi gibi birini bulsun.
Tabiki de öyle de sonuçta işin içinde sevgide var bu yüzden arada kalıp sordumya güzel kardeşim
okuma çalışma gezme yeme içme
napacaksın peki bu hayatta
kanepe danteli misin sen
hiç akıl mantık işi mi bu böylemler
napayım diye soruyorsun daha
Çok teşekkür ederim güzel düşüncen içinBoyle biriyle asla asla hayatinin hatasini yaparsin gez oku calis evlilik kacmiyor ailen seni boyle biriyle omrunu harcayasin diye yetistirmedi uzme onlari ve kendini
Var kuzum gayet iyi niyetli akıllı okumamı isteyen ve beni gerçekten çok seven ama hiç şans vermedim beraber olduğum çocuğa haksızlık olmasın diye ama o hala seviyorKafam almiyoo erkegi ustelik maco ve lise mezunu... daha kotusunu bulabilme ihtimalin cok az tatlim. 3.5 yil bununla nasil gecti, muhtemelen uzak iliskiydi sanirim. Ardina bakmadan kac. Yok mu senin bolumde eli yuzu duzgun niyeti iyi bi cocuk? Oyle birine bak, asla uzulme bu adam icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?