bence 3. çok güzel çok zarif
herkes 1. demiş fakat ben 3. gelinlik dicem. bence 3 güzel duruyor. bunlardan başka seçim şansın varsa onlara da bak. daha güzelleri var.
ablam gelinlikçi. şu ara fransız danteli modası var dedi geçen gün. tabi bir defa giyeceksin iyice düşün ve içine en çok sineni seç. mutluluklar
göğüsten fıyonklu gelınlık bu gelınlıklerın ıcınde sana en yakısanı ağır duranı olmuş..
ama bence hıcbırı .. yanı cokdaha gusel gelınlıkler var
ve nacızane tavsıyem kollu yada askılı gelınlık te dene bence daha gusel duracagını dusunuyorum
bence 2. resimdeki ve son resimdeki gelinligi es gec, digerlerinden birini sec.
fiyonlu cok guzel ama fiyonk yerine baska bir sey koyulsaymis daha guzel dururmus, gelinlik bu $irin degil seksi alimli durmali bence.
3. fotoğraf yani 5-6-7 de duran model :)
içlerinde 1 numarayı cok begendım ama cok fazla sade geldı bıraz daha süslü püslü bişiyler olsa güzel olabılr
canım bence daha farklı birşeyler bakmalısın .bunlarda güzel ama herkesde gördüğümüz modeller değişik olsun farklı olsun şöyle fıstık gibi otursun üstüne seninle bütünleşsin gelinlik.güzelliğine güzellik katsın.
2. numara yakismis güzel durmus üstünde ama bilindik modellerden
4. gelinlik çok hoş bence
cnm bende en sonuncuyu beğendim. gerçi 2. gelinlikte güzel ikisi arasında kaldım ama sonuncu daha hoşuma gitti ben nette bu katalogu görüp daha önce bakmıştım ve gene bu sonuncu gelinliği beğenmiştim zaten
cnmm kesinlikle hepsi birbirinden zevkli ve asil modeller.ve hepsi de cok guzel olmus sana.
her tarafindan bisey firlayinca bence basitlesiyor gelinlikler. el cicegin ve duvagin da olck, bogulmamak icin en guzeli sade ve asil duracak bi gelinlik secmek.
ben hepsini cok begendim. nerde denedin acaba bunlari? diktirme mi yapacaksin yoksa hazir alma sansin var mi?
bu arada heryeri dantel olan gelinlk pronovias modellerine benziyo. bir de pronovias october duvak taksan sen ona.. mm.. bakmaya doyulmaz
PS: pardon, simdi gordum gercekten de pronoviasmislar. off bayildim hepsine. TRde gercekten pahali satiyolar bu markayi:S
ya sonuncunun ustu cook guzel ve asil ama baska iş filan yok uztunde o yuzden cook kararsızımnişanlımda sadece tafta bu gelinlik bu kadar paraya değmez diyor birşey de diyemiyorum:))
senin eklediğin gelinliğe benziyor canım baya:)) sadece alt kısmı daha sade o yuzden emin olamıyorum, ustunu işletsem çok pahalıya gelecek şimdilik eledim gibi onu:)))
anladım senin düğün nezaman
zamanın varsa başka da bakabilirsin
farklı modeller bulabilirsem paylaşırım canım bir model var bu naıl sence
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
bence gogus altında fıyonklu olan guzel cnm
bence 1.cisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?