Gelinlik Modelleri kızlar yardım... hangisi sizce? çook kararsızım:((

bence 3. çok güzel çok zarif

Teşekkürler canım

canım 3. gelinlik komple dantel en başında en sonuna kadar ve taş kaplı ama taşın rengi de gelinliğe yakın olduğu için çok seçilmiyor ki ben de oyle istiyorum:)

teşekkürler canım

bence 2. resimdeki ve son resimdeki gelinligi es gec, digerlerinden birini sec.
fiyonlu cok guzel ama fiyonk yerine baska bir sey koyulsaymis daha guzel dururmus, gelinlik bu $irin degil seksi alimli durmali bence.

teşekkürler canım ama sanırım fiyonk modası ver çünkü modacılar gelinliklerde hep fiyonk çalışmış bu sene

3. fotoğraf yani 5-6-7 de duran model :)

teşekkürler canım

cnm bende en sonuncuyu beğendim. gerçi 2. gelinlikte güzel ikisi arasında kaldım ama sonuncu daha hoşuma gitti ben nette bu katalogu görüp daha önce bakmıştım ve gene bu sonuncu gelinliği beğenmiştim zaten

cnm bende en sonuncuyu beğendim. gerçi 2. gelinlikte güzel ikisi arasında kaldım ama sonuncu daha hoşuma gitti ben nette bu katalogu görüp daha önce bakmıştım ve gene bu sonuncu gelinliği beğenmiştim zaten

ya sonuncunun ustu cook guzel ve asil ama baska iş filan yok uztunde o yuzden cook kararsızım nişanlımda sadece tafta bu gelinlik bu kadar paraya değmez diyor birşey de diyemiyorum:))

bencede canım hepsi bir arada olunca asaleti kalmıyor, tabi bu benim düşüncem:))
canım diktirmeyeceğim cunku guvenemem bence en onemli sey kumas ve dikiş, iyi kumas olmassa goztermez modeli e iyi kumasla da aynıya geliyor o yuzden hazır almak cok daha mantıklı:)
evet cnm son ikisi pronovias 2. san patrick( ztn o pronoviasın annesi sayılıyo:)))) ilk model de edyy k.

ya sonuncunun ustu cook guzel ve asil ama baska iş filan yok uztunde o yuzden cook kararsızım nişanlımda sadece tafta bu gelinlik bu kadar paraya değmez diyor birşey de diyemiyorum:))

canım ölese 2. gelinlik olabilir. göğsün altından kurdesi olan gelinlik sade bence o kurdelenin dışında başka hiçbirşeyi yok. 2. gelinliğin eteğide uzun arkası çok güzel gözüküo ilk gelinlik ona göre biraz kısa kalmış. madem öle 2. gelinliği düşün bence

senin eklediğin gelinliğe benziyor canım baya:)) sadece alt kısmı daha sade o yuzden emin olamıyorum, ustunu işletsem çok pahalıya gelecek şimdilik eledim gibi onu:)))

anladım senin düğün nezaman
zamanın varsa başka da bakabilirsin
farklı modeller bulabilirsem paylaşırım canım bir model var bu naıl sence
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

anladım senin düğün nezaman
zamanın varsa başka da bakabilirsin
farklı modeller bulabilirsem paylaşırım canım bir model var bu naıl sence
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

canım bu modelde cok hosmus denemek lazım tabi:)
benim dugunum 1 eylulde baya zaman var gibi ama beğendiklerimin sipariş edilip gelmesi 4 ay filan sürüyor tabi geldikten sonra tekrar tadilat filan için de zaman lazım o yuzden elimi çabuk tutmaya çalışıyorum:)

vaktin varsa biraz daha baksan belki daha çok beğeneceğin modeller bulabilirsin. bana göre bunlardan hiçbiri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…