Gelinlik Modelleri kızlar yardım... hangisi sizce? çook kararsızım:((

1rinci gelinlik çok hos bencede !!:nazar:

1. si bence üzerinizde çok hoş durmuş

evet bunun arkası kurdela ile bağlanıyor o yüzden korse gibi iyice sıktırabiliyorsun, bu nedenle de daha iyi oturduğu için hoş duruyor ama bu modelin kısa göstereceğini söyleyenler olmuş o nedenle kararsız kaldım:))

alltan birinci bence.
bi arkadasım geçen yaz buna çok benzeyen bı gelinlik giydi kabarık olmamasına ragmen herkes çok begendi.
forumda herkes gelinlik soryor birbirine , gelinlik alma zamanı gelmiş belli:) mutluluklar..

çokk teşekkürler, evet sanırım artık zamanı geldi çunku. anca yetişecek çunku yaklaşık 3 ay gelinliğin gelmesi sürüyormuş gelince de tadilat filan offf çok iş ya:))

tafta olanı diyorsunuz sanırım, evet gerçekten hoş ama çok mu sade karar veremedim. nişanlım ve annem çok sade olduğunu söylüyorlar. aslında baya kabarıktı ama belki fotoda oyle çıkmıştır. birde daha geniş bir tarlatan ile daha kabarık duruyor

Son düzenleme:
gögüs altı fiyonklu olanı al cnm bence
pronoviasın nalon isimli modeline benziyor çok şık bence

bu model pronovias gomera evet nalon a çok benziyor aynı seriden zaten:)) geçen yıl çok tutmuş bu seneye de koymuşlar. çok şık ama çok mu sade ne bileyim hani hep kabarıklara alışmışız ya:))

üst modelelleri fena değil gibi ama gelinliklerin alt kısımlarını hiç beğenmedim cnm.kimi çok karışık göz yoruyor.bence daha başka modeller bak hep aynı tarz denemişsin:19:

üst modelelleri fena değil gibi ama gelinliklerin alt kısımlarını hiç beğenmedim cnm.kimi çok karışık göz yoruyor.bence daha başka modeller bak hep aynı tarz denemişsin:19:

hmmm, evet aynı tarz oldu farkındayım canım ama vüzuduma da en çok bu model gitti sanırım. basenlerim geniş olduğu için tül gelinlikler çook açıldı kabardı daha da bi kocaman gösterdi. alt tarafı sadece tafta olanları da ben çok beğenmedim ama biraz daha gezip başka modeller de baksam iyi olcak sanırım:))

hmmm, evet aynı tarz oldu farkındayım canım ama vüzuduma da en çok bu model gitti sanırım. basenlerim geniş olduğu için tül gelinlikler çook açıldı kabardı daha da bi kocaman gösterdi. alt tarafı sadece tafta olanları da ben çok beğenmedim ama biraz daha gezip başka modeller de baksam iyi olcak sanırım:))

evt cnm farklı modeller de dene peşin hükümlü olma,bence daha güzelleri olucaktır.sonra paylaşırsan yine içlerinden seçeriz en güzelini,hadi hayırlısı:79:

bence daha farkli bir model secmelisin...
bu modelleri hep gördügüm icin midir bilmiyorum ama hic biri hocusma gitmedi acikcasi...
normal elbise gibi duruyorlar, gelinlik daha farkli görünmeli bence...
ama yinede bu 4 modelin arasinda en iyisi ikinci model...
umarim istedigin gibi bir gelinlik bulursun..
simdiden mutluluklar..

1 ve 4 harika görünüyo..
tek parça sadeyi hiiiçççç sevmedim yaa..

Selam millet bence 4. numara çok güzel hatta bende benzer birşey beğendim. Merak ettim ne kadar fiyat deiler bu modele ?
Şimdiden tebrikler :)

2 diyorum.. 4 onun arkası öyle değil mi? çok güzel duruyor arkadan ..:71:

Back