en üst sıradakilerden 2. si benimkine benziyor, yine en üst sıradakilerden 4. sü de 2. si ile aynı yanılmıyorsam, çünkü benimkinin de arkası böyleydi, çok güzel, arkasındaki kuyruk nasıl da manyak güzel durmuş
2. ve en sonuncusunu çok beğendiiimm
1 numara seni daha kısa göstrebilir gibi
1. gelinlik sizi olduğunuzdan kısa gösterir. Alttan fiyonklu olan gelinligin sadece ust kısmı ve kuyrugu guzel.. Aşagıya dogru inen kesiminde hatalar var. Güzel durmamış.
En güzeli bana 2. gelinlik geldi. Sizi daha zarif göstermiş.Fakat bununda kuyrugu hoşuma gitmedi. Ben olsam bu gelinliği seçerdeim fakat kuyruğu için farklı birşey yapılabiliyor mu, değiştirebiliniyor mu bir sorun isterseniz.
Mutluluklar dilerim..
aslında 10 cm giysen 170 oluyosun kesilmesine gerek kalmazki canım...ama ben 10 cm falan giyemem ozaman 175 olurum hiç hoş durmaz hatta babet falan giymeyi düşünüyorum
kızlar ilk resim farklı
2-3-4 farklı
5-6-7 farklı ve
son resim farklı gelinlikler
toplamda 4 tane var. ilki dısında hepsinde ozellikle de 5. resimdekinde çok fazla inci dantel fln var.
ben çok mu dolu dolu diyordum ki siz sade dediniz:))))
3'te çok inci dantel var demişsiniz ama gelinliği abartı gösteren, 1. deki gibi fazla katlanmış, hareketlendirilmiş kumaş oluyor.
3 çok sade, şık ve asil durmuş. eteğinin inişinde bir sorun var gibi gerçekten ama halledilemeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
şimdiden hayırlı olsun
bu arada 1. si neden kısa gösterir canım anlamadım da???? model olarak aynı 2. ve sonuncuyla ama???
Eki Görüntüle 136776 Eki Görüntüle 136775 Eki Görüntüle 136773 Eki Görüntüle 136772 Eki Görüntüle 136774 Eki Görüntüle 136780 Eki Görüntüle 136777 Eki Görüntüle 136779
kızlar hafta sonu en az 30 tane gelinlik denedim bunlar en beğendiğim 4 tanesi. ama karar veremedim...
hadi bana yardım edin:)))
heee heeeeeee:))))))))))))))2 3 4 tıpkı benimkisi
o yüzden onlar güzel
1. kesim düz olarak aşağıya doğru inmiş. Ayrıca basene yakın bir yerden kesim yapılıp model değikliği olmuş.. Sonuncu hakkında şunu söyleyebilirim iki yandan basenlerden berilen balonluk yine gövdeyi uzun bacakları kısa gösterir.. Fakat ikincide yapılan drape çapraz verilmiş. Bu hem zarif gösterir ve oldugundan uzun gösterir..
Kesim de çok önemlidir bu konuda.. Mesela alttan fiyonklu olanın kuyrugu çok hoş, ust modelide. Lakin alt kısmında kesim hatasından oluşan potluk var. Açık kat görüntüsü verilmek istenmiş fakat olmamış.
canım eğer nişanlın 175in ustundeyse olur valla, bence boy uzadıkca gelinliğin duruşu daha güzelleşiyor ama giyip de bakmak lazım ya:))))
5-6-7 deki gelinlik çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?