Gelinlik Modelleri kızlar yardım... hangisi sizce? çook kararsızım:((

evet canım aynı, kuyruk bencede çok güzel bende vuruldum gerçekten:)))

bu arada 1. si neden kısa gösterir canım anlamadım da???? model olarak aynı 2. ve sonuncuyla ama???

aslında 10 cm giysen 170 oluyosun kesilmesine gerek kalmazki canım...ama ben 10 cm falan giyemem ozaman 175 olurum hiç hoş durmaz hatta babet falan giymeyi düşünüyorum

canım eğer nişanlın 175in ustundeyse olur valla, bence boy uzadıkca gelinliğin duruşu daha güzelleşiyor ama giyip de bakmak lazım ya:))))

3'te çok inci dantel var demişsiniz ama gelinliği abartı gösteren, 1. deki gibi fazla katlanmış, hareketlendirilmiş kumaş oluyor.

3 çok sade, şık ve asil durmuş. eteğinin inişinde bir sorun var gibi gerçekten ama halledilemeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

şimdiden hayırlı olsun

canım 1 beden kucuk ve tarlatan toplanmıştı diye hatırlıyorum ondan sanırsam:))

bu arada 1. si neden kısa gösterir canım anlamadım da???? model olarak aynı 2. ve sonuncuyla ama???

1. kesim düz olarak aşağıya doğru inmiş. Ayrıca basene yakın bir yerden kesim yapılıp model değikliği olmuş.. Sonuncu hakkında şunu söyleyebilirim iki yandan basenlerden berilen balonluk yine gövdeyi uzun bacakları kısa gösterir.. Fakat ikincide yapılan drape çapraz verilmiş. Bu hem zarif gösterir ve oldugundan uzun gösterir..

Kesim de çok önemlidir bu konuda.. Mesela alttan fiyonklu olanın kuyrugu çok hoş, ust modelide. Lakin alt kısmında kesim hatasından oluşan potluk var. Açık kat görüntüsü verilmek istenmiş fakat olmamış.

Son düzenleme:

ahh haklısın canım şimdi daha iyi anladım ve o gözle bakınca doğru söylüyorsun:)

canım eğer nişanlın 175in ustundeyse olur valla, bence boy uzadıkca gelinliğin duruşu daha güzelleşiyor ama giyip de bakmak lazım ya:))))

yok canım onun boyuda anca 175 anca yani bide ....oyüzden böle sorun oluyor ben ondan epey kısa görünmek istiorum..ama uzun olunca gelinlik daha mı güzel durur diyosun hımm bakalım neler olucak

alltan birinci bence.
bi arkadasım geçen yaz buna çok benzeyen bı gelinlik giydi kabarık olmamasına ragmen herkes çok begendi.
forumda herkes gelinlik soryor birbirine , gelinlik alma zamanı gelmiş belli:) mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…