Gelinlik Modelleri kızlar yardım... hangisi sizce? çook kararsızım:((

göğüs altından fiyonklu olan daha güzel gibi.ama bence bunların dışında daha ağır bi model seçmelisin,ben de sadelikten yanayım ama bunlar biraz fazla sade

ben kabarık olmayan model sevmem ama 1.çok hoşuma gitti boyun kaç buarada canım

Bencede biraz kabarık olmalı gelinlik dedğin ama tabi sen böle seviyosundur belki bence ilki hoş.. Bide 3. fotodaki duvağa bayıldmmm :)

ilk gelinliği çok beğendm hem sade hem de asil. diğer ikisi sönük kalmış bence.

en üst sıradakilerden 2. si benimkine benziyor, yine en üst sıradakilerden 4. sü de 2. si ile aynı yanılmıyorsam, çünkü benimkinin de arkası böyleydi, çok güzel, arkasındaki kuyruk nasıl da manyak güzel durmuş

kızlar ilk resim farklı
2-3-4 farklı
5-6-7 farklı ve
son resim farklı gelinlikler
toplamda 4 tane var. ilki dısında hepsinde ozellikle de 5. resimdekinde çok fazla inci dantel fln var.
ben çok mu dolu dolu diyordum ki siz sade dediniz:))))

şimdi tekrar baktım da 4. foto 2. gelinlik oluo sanırsam onun da kuyruğu nefis durmuş ya bayıldım. ben ilk baktığımda 1. fotoyla onu aynı gelinlik snamıştım yani tercihim 1 ve 2den yana:)

cnm boyum 160cm burada da yaklaısık 5 cm lik platform var. oylke çıtı pıtı bişi değilim zaten:)))

resimde çıı pıtı duryon canım ölelere ben gelinliği daha çok yakıştırıyorum oyüzden sade gelinliği sevmediğim halde bunlar göüzme hoş geldi bende 165 boyundayım bana da aynı senin üstündeki gibi olur galiba tabi topuklu giymessem

2. ve en sonuncusunu çok beğendiiimm
1 numara seni daha kısa göstrebilir gibi

1. gelinlik sizi olduğunuzdan kısa gösterir. Alttan fiyonklu olan gelinligin sadece ust kısmı ve kuyrugu guzel.. Aşagıya dogru inen kesiminde hatalar var. Güzel durmamış.

En güzeli bana 2. gelinlik geldi. Sizi daha zarif göstermiş.Fakat bununda kuyrugu hoşuma gitmedi. Ben olsam bu gelinliği seçerdeim fakat kuyruğu için farklı birşey yapılabiliyor mu, değiştirebiliniyor mu bir sorun isterseniz.

Mutluluklar dilerim..

cnm bende 10 cm filan platform topuk giymeyi dusunuyorum. eminim sana da çok guzel olacaktır, hem kesilmesine de gerek kalmaz benimkiler mecbur kesilecek:)))

katılıyorum birsen arkadaşıma

öncelikle çok teşekkür ederim canım. tüm gelinliklerin kuyrugu toplanıp normal kuyruksuz gibi oluyor. zaten ilk danstan sonra da toplamayı istiyorum o 2 metre kuyrukla oynanılmaz zaten:)))

cnm bende 10 cm filan platform topuk giymeyi dusunuyorum. eminim sana da çok guzel olacaktır, hem kesilmesine de gerek kalmaz benimkiler mecbur kesilecek:)))

aslında 10 cm giysen 170 oluyosun kesilmesine gerek kalmazki canım...ama ben 10 cm falan giyemem ozaman 175 olurum hiç hoş durmaz hatta babet falan giymeyi düşünüyorum

Bencede biraz kabarık olmalı gelinlik dedğin ama tabi sen böle seviyosundur belki bence ilki hoş.. Bide 3. fotodaki duvağa bayıldmmm :)

canım tarlatanı değiştirerek daha kabarık olabiliyor, sadece 3. olan fiyonklu olan daha kabarmaz sanırım.

evet o duvagı bende çok beğendim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…