Kızlar sizce bu çantalardan hangisini alayım boyum165 vücudum böyle belim ince ama kalça hafif var omuzlarım da dar değil ortantılı, kilom 60 hangisini alsam üzerimde iyi durur her türkü kıyafetler giyerim? Gözünüze güzel gelen hangisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedense şu 1-2-3 aklım kaldı5. Çanta olur
Di mi 1. Çantayı aldım ben de kızlarİlk çanta nefis
Ya bence hepsi çok güzeel aşırı zor karar vermesi ama sanki 3.Kızlar sizce bu çantalardan hangisini alayım boyum165 vücudum böyle belim ince ama kalça hafif var omuzlarım da dar değil ortantılı, kilom 60 hangisini alsam üzerimde iyi durur her türkü kıyafetler giyerim? Gözünüze güzel gelen hangisi?
İlk çantayı aldımYa bence hepsi çok güzeel aşırı zor karar vermesi ama sanki 3.
İlk cıbıldak kızlı olanKızlar sizce bu çantalardan hangisini alayım boyum165 vücudum böyle belim ince ama kalça hafif var omuzlarım da dar değil ortantılı, kilom 60 hangisini alsam üzerimde iyi durur her türkü kıyafetler giyerim? Gözünüze güzel gelen hangisi?
İlki çok hoş
İlk cıbıldak kızlı olan
1. Çantayı aldım neyse kiYamuk yumuk olan çokzel öbürü 60+
Güle güle kullanınDi mi 1. Çantayı aldım ben de kızlar
Kesinlikle renk de olayNr. 1 Şahane
Kesinlikle renk de olay
Hangi ülkede? İngilterede 520 sterlindi biraz indirim de oldu Halloweendan dolayı 490a aldımAy bende şimdi baktım ama bu canta 715 € :)
Şok oldum
Yok canm değilim ama bebelerin eşyaları vs bazen çantama koyuyorumÇalışan bir kadınsanız 4 veya 6