Bu ayın 9.da regl olmam lazımdı ama olmadım yani 2.gün içindeyim ama bu erken yapılan evde gebelik testlerinden yaptım 2.çizgiyi bırakın silik bile çıkmadı direk negatif diyor böyle olupta daha sonra hamiş olduğunu öğrenen varmı regl olmak için hiçbir belirtim yok dün gece sadece karnıma ve sırtıma sancı vurdu o kadar annem 1 hafta geçmeden o testlerde çıkmaz diyor boşu boşunamı umutlanıyorum
bugün regl olmayısımın tamı tamına 3.günü bitiyo kızlar dün beta hcg yaptırdım sonuç 1 yavaş yavaş midem bulanmaya başladı ama psikolojik herhalde diyorum ne yapacağım ne düşüneceğim çok şaşırdım beta hcg ye göre hamile değilim ilk defa adetim 3 gün gecikti offf
Evde yapılan gebelik testleri regl tarihi 1 hafta geçtikten sonra genelde tam doğru sonucu veriyor diye biliyorum.
Regl tarihinde geçtiğine göre en kesin sonucu kanda beta hcg hormonuna baktırarak öğrenebilirsin.
Umarım sonuç pozitif olur.Haberini beklyoruz..
Beta hcg yaptımış olduğunu sonradan gördüm.Regl tarihin geçmiş olmasından dolayı genelde sonuçlar doğru olur ama yaşadığım bir olayı analatabilirim.
Hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önce beta hcg yaptırıştım.Negatif çıktı.Sonra 10 gün sonra başka hastanede yaptırdım hamile olduğumu öğrendim.Bunun sebebei genelde geç döllenme olduğundan olabiliyor.
Ama tüm bu yaşadıkların adet olacağına dair belirtilerde olabilir.Bazen insan olmak istediği gibi düşünüyor.Bunu çok iyi anlıyorum..
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inş.
25 ekim adet tarihim ve şuan bile midem bulanıo bu kadar erken beliirti olurmu kan testi yaptırsam çıkarmı? deliricem
merhaba canım..
Sanırım adet olmana 5-6 gün kalmış.Geç döllenme olmadıysa kan tahlilinde düşükte olsa bi değer çıkar.Benim gebelik belirtilerim çok erken başlamıştı kimseyi inandıramamıştım.Kişiden kişiye farklılık gösteriyor belirtiler.
Umarım güzel haberler alırsın..Haberlerini bekliyoruz.
habiş walla saol şmdi hastaneden geliyorum kan verdim bakalım 4 te belli olcak bi değer çıkar dimi azda olsa yoksa peki ne çıkar ay çıldırcam psikiyatr ilaçları kesti doktorum ondan mı midem bulanıo kusuorum bu kadar yoksa gebelikten mi valla beklemek çok zor
merhaba canım..
Sanırım adet olmana 5-6 gün kalmış.Geç döllenme olmadıysa kan tahlilinde düşükte olsa bi değer çıkar.Benim gebelik belirtilerim çok erken başlamıştı kimseyi inandıramamıştım.Kişiden kişiye farklılık gösteriyor belirtiler.
Umarım güzel haberler alırsın..Haberlerini bekliyoruz.
ben hamile olduğumu 28 ekimde öğrendim.10 gün önce yaptırdığım testte negatif çıkmıştı.
Umarım hamilesindir.Sonucunu heyecanla bekliyorum..
habiş walla saol şmdi hastaneden geliyorum kan verdim bakalım 4 te belli olcak bi değer çıkar dimi azda olsa yoksa peki ne çıkar ay çıldırcam psikiyatr ilaçları kesti doktorum ondan mı midem bulanıo kusuorum bu kadar yoksa gebelikten mi valla beklemek çok zor
Bu ayın 9.da regl olmam lazımdı ama olmadım yani 2.gün içindeyim ama bu erken yapılan evde gebelik testlerinden yaptım 2.çizgiyi bırakın silik bile çıkmadı direk negatif diyor böyle olupta daha sonra hamiş olduğunu öğrenen varmı regl olmak için hiçbir belirtim yok dün gece sadece karnıma ve sırtıma sancı vurdu o kadar annem 1 hafta geçmeden o testlerde çıkmaz diyor boşu boşunamı umutlanıyorum
bugün üye oldum merhaba herkese bişi sormak istiyorum hamile kalıp aşırı adet sancısı çekenler varmı aranızda
sanırım ayın 10 unda test yapmışsın hemen bir gün gecikme ile evdeki testte belli olmazki,idrara yansımamıştır daha
bugün üye oldum merhaba herkese bişi sormak istiyorum hamile kalıp aşırı adet sancısı çekenler varmı aranızda
çok umutlanma canım benım 4 gün geçti kan testi yaptırdım sonuç 1 çıktı aslında orda hamile olmadığım belliydi ama yınede insan umutlanmadan edemiyo sonra idrar testi ve cumartesi görülen kırmızı kartve peşine gelen salya sümük ağlamalar ama inşllah hamiş çıkarsın hamiş haberini bekliyorum İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?