• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edinn boşu boşunamı umutlanıyorum

evet canım ben adet olacakmışım gibi adet ağrısı çektim şuan 6+2 günlük hamileyim 1 haftadır ağrım kalmadı çok şükür.

habişş 5 gün kaldı adetime göğüslerime ellenmio kopkoyu ve şöyle bişi oldu dün akşam ilişkiye girdik bu sabah kalktım iç çamaşırım ıslak hepsi dışarı çıkmış neden acaba cevabını bekliorum cnm tüm kızlar hatta :(

bende kahve rengi akinti olud bir kac damla sonra kendimi silerken baktim pembelesmis ondan sonra dortgun hic bise yok idrar testi yaptim tabi adetimi 3 gun gectikten sonra negatif cikti ayni gun kan tahlili yaptim pozitifti hic bir belirtim de yoktu 16 haftalik gebeyim darisi isteyenlere sonra merak etim idrarda cikarmi diye bir hafta sonra yine baktim yine yok diyor du hem gec donlenme benimki hem kan tahlili daha guvenilir

canım belirtilere çok kaptırma kendini gerçekten kandırmaca bendede birçok belirti var üstelik 2 aydır adet olmuyorum ama hamilede değilim midem bulanıyor hergün kusuyorum göğüslerime elimi vuramıyorum üstelik harite gibi yeşil yeşil damarlar var sağ kasığım çok ağrıyor batıyor ve en iyi belirtiside idrar teseti yaptım 3 kere pozitif amakanda yok kaç kere kan testi yaptırdım yine yok kendini kaptırma inş hamilesindir rabbim gönlüne göre verir ama eğer değilsen sonrasında çok üzülüyor insan kendimden biliyorum sabret ve bekle canım benim

hem hamile kaldigimda hic bir belirtim yoktu 16 haftalik hamileyim yine belirtim yok bise hisetmiyorum ultrasonda goruyorum bebegimi rahatliyorum ama hamile kalmadan onceki ay mide bulantisi bas donmesi tansyon dusuklugu adet oldum yine bir hafta surdu yani sen belirtiye bakma bence

hem hamile kaldigimda hic bir belirtim yoktu 16 haftalik hamileyim yine belirtim yok bise hisetmiyorum ultrasonda goruyorum bebegimi rahatliyorum ama hamile kalmadan onceki ay mide bulantisi bas donmesi tansyon dusuklugu adet oldum yine bir hafta surdu yani sen belirtiye bakma bence

canım belirtilere çok kaptırma kendini gerçekten kandırmaca bendede birçok belirti var üstelik 2 aydır adet olmuyorum ama hamilede değilim midem bulanıyor hergün kusuyorum göğüslerime elimi vuramıyorum üstelik harite gibi yeşil yeşil damarlar var sağ kasığım çok ağrıyor batıyor ve en iyi belirtiside idrar teseti yaptım 3 kere pozitif amakanda yok kaç kere kan testi yaptırdım yine yok kendini kaptırma inş hamilesindir rabbim gönlüne göre verir ama eğer değilsen sonrasında çok üzülüyor insan kendimden biliyorum sabret ve bekle canım benim

bende kahve rengi akinti olud bir kac damla sonra kendimi silerken baktim pembelesmis ondan sonra dortgun hic bise yok idrar testi yaptim tabi adetimi 3 gun gectikten sonra negatif cikti ayni gun kan tahlili yaptim pozitifti hic bir belirtim de yoktu 16 haftalik gebeyim darisi isteyenlere sonra merak etim idrarda cikarmi diye bir hafta sonra yine baktim yine yok diyor du hem gec donlenme benimki hem kan tahlili daha guvenilir

hanımlar çok teşekkür ederim size Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın benm bi oğlum var zaten 3 yşnda Allah uzun ömür versin fakat 2.cinin tam zamanı çok istiyorum inş tutmuştur bide şu altıma kaçırmam olmasa hiç şüphelenmezdim :(

bir bebegin varmis hayirlisiyla insallah ikinciside ollur ve simdi tutmustur insallahhh

Bu ayın 9.da regl olmam lazımdı ama olmadım yani 2.gün içindeyim ama bu erken yapılan evde gebelik testlerinden yaptım 2.çizgiyi bırakın silik bile çıkmadı direk negatif diyor böyle olupta daha sonra hamiş olduğunu öğrenen varmı regl olmak için hiçbir belirtim yok dün gece sadece karnıma ve sırtıma sancı vurdu o kadar annem 1 hafta geçmeden o testlerde çıkmaz diyor boşu boşunamı umutlanıyorum

13.gunde öğrendim

Back
X