Kız İsteme Kızlar yardım edin .

rahime38

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
8
0
16
Kayseri
ablam 22 yaşında ve 1 hafta sonra istemeye gelcekler annemin böyle şeylere ilgisi pek yok ne olur? nasıl yapılır ?
babaannem ilk çay yaparsın anlaşırsalar seni beğenirselEr 2 . kere gelirler ondada kahve yaparsın diyor . napmalıyız ? bildiklerinizi yazsanız bide erkek çikolatA getiriyomuş ya onu alcazmMı erkek masayaymı koycak ?

öncelikle hayırlı olsun canım. ilk gelecekleri zaman evet çay yapılır biz açık büfe gibi yapmıştık istemede de nişanda da... yemek masasını atıştırmalıklar 2 çeşit kanepe (pastaneye yaptırmıştık çok da pahalıya gelmemiişti şık olmuştu beğendiler:) su böreği mercimek köftesi tatlı kurabiyeler tuzlu kurabiyeler kek koymuştuk tabakları da kenara dizmiştik bir tek çay servisi yapmıştık misafirler de kendileri istediği kadar yedi hoş oldu. içecek olarak da çay ikram ettik ayrıca soğuk içeceklerden çeşit yapıp konsolun üstüne dizdik isteyenlere ordan servis yaptık... nişanda da bu sofraya ek olarak yaş pastamız vardı okadar... nişanda kahveler ilk önce veriliyor isteme faslı yapılıyor sonra diğer servislere geçiliyor isteme ve nişan aynı türdeydi bizde evdeydi ikisi de sade aile içi oldu karşı taraf çok memnun kaldı.
gelen çikolata çiçek içinse şöyle yapın çiçeği damat geline vericek gelin alıcak teşekkür edip yanında gelinin kız kardeşi dursun kapıda çikolatayı da damatın kardeşi vs. o uzatırken kızkardeş alsın eğer çok büyük bir çiçek değilse ikisini de ablan alsın ama gümüş tepside çikolata ve çiçek ikisini de tutmak gelin kızımız için zor olacaktır şahsen bende durumlar bu şekilde gelişti:)) çiçeği alıp da bir kenara bırakıp çikolatayı almak hoş olmaz çiçeği elinden bırakmasın nezaket açısından... her zaman için gelinin yanında bir yardımcı olmazsa olmaz candır hayat kurtarır

bir de isteme olduktan sonra el öpmeyi ve getirilen çikolatayı ikram etmeyi unutmasın ablanız ayrıca damatın kahvesine de tuz katmayı:)))

öğren canım öğren biraz da spontone gelişiyor gerçi ama temel şart gelinin yanında en yakın arkadaş mı olur kız kardeş mi olur birinin hep destek olması... çünkü sen heyecan yapsan o soğuk kanlı olup yönlendiriyor seni zaten o sırada anne babalar hoşgeldin beşgittin faslı yapıyor kapı girişinde tokalaşıyor vs iyi oluyor yani neyse çok da stres yapacak bişey olmuyor

hayırlı olsun öncelikle biz de ilk geldiklerinde çay ve yanında aperatif şeyler düşünüyoruz cnm. mesela kısır sarma tatlı ve tuzlu kurabiyeler kekler kanepeler vs. ben çok çeşit yapmak istiyorum vallahiii :) gelsin ne yiyeceklerini şşırsınlar :)

hiç evlenmek istemiyorum ya benim kalbim durur istemeye geldiklerinde heralde

Son düzenleme:
evet gün gelecek bizide istemeye gelecekler beni hastanede istemeye gelirler artık hayırlsıı :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…