Saç Şekillendiriciler kızlar yardım edin :( :(

kustinoro

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
403
1
643
Yozgat
kızlar maşa alacağım,ama saçlarım düğüne gider gibi olmasın istiyorum,kalın bukleler olsun istiyorum,sizce 19 luk mu 25 mm lik mi almalıyım? saçlarım uzun fakat ince telli bilmiyorumkismile

ince telli saçlarda pek tutmuyor 25 mm lik maşa bnmde saçlarım göğüs hizasında ince telli ama 25lik tutmamıştı bozulmuştu 1 saate kadar 19luk günlerce tutmuştu sprey sıkmadığım halde :)

ince telli saçlarda pek tutmuyor 25 mm lik maşa bnmde saçlarım göğüs hizasında ince telli ama 25lik tutmamıştı bozulmuştu 1 saate kadar 19luk günlerce tutmuştu sprey sıkmadığım halde :)

benim saçım belime yakın,canım zaten benim saçım dümdüz,herkes fön çektiğimi sanar,o kadar pırasa yani çok zor tutuyor,ama spreyle sabitliyorum,zaten saçım yağlı olduğu için maksimum 1 gün kullanabiliyorum,bir kaç gün kullanma lüksüm yok bir kaç gün kullanıyorum dedin özendim valla çok şanslısın,ben hafif dalgalar istiyorum kalın kalın 19 lukla yapamam diye düşünüyorum bilmiyorumkismile çok sağol canım yardımcı olmaya çalıştığın için olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…