Vajinal akıntı koku vb. Şikayetlerim yok ama bu kaşıntı beni öldürücek 1 ay oldu napıcam bilmiyorum. Vajinal flora bozukluğu yaşadığımı düşünüyorum. Vajinal florayı eski haline getiren ne kullanabilirim. Doktoruma randevu aldım. Ama yinede randevuya var Bi 5 gün. Bana neler önerebilirsiniz. Ağlıycam artık ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Bende de zaman zaman oluyor, bir çay bardağı kadar sirkeyi bir litre su ile karıştir ve yıka kaşıntın geçer inşaallah. Ben gün içinde 3-5 defa yapıyordum öyle geçiyordu..Vajinal akıntı koku vb. Şikayetlerim yok ama bu kaşıntı beni öldürücek 1 ay oldu napıcam bilmiyorum. Vajinal flora bozukluğu yaşadığımı düşünüyorum. Vajinal florayı eski haline getiren ne kullanabilirim. Doktoruma randevu aldım. Ama yinede randevuya var Bi 5 gün. Bana neler önerebilirsiniz. Ağlıycam artık ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Bende de zaman zaman oluyor, bir çay bardağı kadar sirkeyi bir litre su ile karıştir ve yıka kaşıntın geçer inşaallah. Ben gün içinde 3-5 defa yapıyordum öyle geçiyordu..Vajinal akıntı koku vb. Şikayetlerim yok ama bu kaşıntı beni öldürücek 1 ay oldu napıcam bilmiyorum. Vajinal flora bozukluğu yaşadığımı düşünüyorum. Vajinal florayı eski haline getiren ne kullanabilirim. Doktoruma randevu aldım. Ama yinede randevuya var Bi 5 gün. Bana neler önerebilirsiniz. Ağlıycam artık ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Temizliğime aşırı önem veriyorum sabunla yıkayan biriyim vajinamı ya ondan ya da yakın zamanda ped markamı değiştirdim ondan ikisinden biri. Vajinal floram bozuldu çok büyük ihtimalle çünkü sadece geçmeyen bir kaşıntım var. Ne akıntı ne koku mantar olduğumu düşünmüyorum. Bakalım doktora randevu aldım gidicem yasaktan sonraYabancı madde mi kullandın . Sabunlar falan, ph seviyesi bozulduysa. Antibiyotikli krem kaşintiyi alabilir mi ki bilemedim
Kaşıntın geçti mi pekiCanım iyi gelir mi bilmiyorum ama bundan 2 ay kadar önce mantar olmuştum dr bol bol ev yoğurdu ye prebiyotik iyi gelir demişti dene istersen
Floram bozuldu büyük ihtimalle daha da bozmak istemiyorum bıktım artık ya ne illetmiş. Yanmasına razıyım da kaşıntı çok lanet Bi şey. Doktora gidene kadar sabretmeye çalışcamBende de zaman zaman oluyor, bir çay bardağı kadar sirkeyi bir litre su ile karıştir ve yıka kaşıntın geçer inşaallah. Ben gün içinde 3-5 defa yapıyordum öyle geçiyordu..
Ben fitil ve krem de kullandım 1 hafta hatta eşimde krem sürdü düzenli çok şükür geçtiKaşıntın geçti mi peki
Kullandığın fitil ve krem markası neydi canım eşimle bu illeti hissettiğimden beri ilişki yaşamıyorum. Dikkat ediyorumBen fitil ve krem de kullandım 1 hafta hatta eşimde krem sürdü düzenli çok şükür geçti
Bekarsan mantar için ikili hap veriyorlar evliyaen fitil. Çoğu kişi fitilden çekiniyor ama o kadar iltihap aktı ki bence içeriyi tamamen temizliyor doğru düzenli kullanılınca o yüzden hiç kendine çile çektirme bence. Bendede akıntı ve ilişkide yanma vardı 1 haftada bitti çok şükürFloram bozuldu büyük ihtimalle daha da bozmak istemiyorum bıktım artık ya ne illetmiş. Yanmasına razıyım da kaşıntı çok lanet Bi şey. Doktora gidene kadar sabretmeye çalışcam
Vajina içini yıkama kesinlikle bende temizliğe çok düşkünüm ama bu temizlikle alakalı birşey değil direk bedenine zarar. Zaten akıntıyla o kendini temizliyor bundan sonra sabun sürme ki daha kötü olmasın bariTemizliğime aşırı önem veriyorum sabunla yıkayan biriyim vajinamı ya ondan ya da yakın zamanda ped markamı değiştirdim ondan ikisinden biri. Vajinal floram bozuldu çok büyük ihtimalle çünkü sadece geçmeyen bir kaşıntım var. Ne akıntı ne koku mantar olduğumu düşünmüyorum. Bakalım doktora randevu aldım gidicem yasaktan sonra
Krem travazol fitil mixovülKullandığın fitil ve krem markası neydi canım eşimle bu illeti hissettiğimden beri ilişki yaşamıyorum. Dikkat ediyorum
Bunları kullandım geçmediKrem travazol fitil mixovül
Öyle yapıcam mecbur ah Bi kurtulabilsemVajina içini yıkama kesinlikle bende temizliğe çok düşkünüm ama bu temizlikle alakalı birşey değil direk bedenine zarar. Zaten akıntıyla o kendini temizliyor bundan sonra sabun sürme ki daha kötü olmasın bari
Öyle yapıcam teşekkür ederimBekarsan mantar için ikili hap veriyorlar evliyaen fitil. Çoğu kişi fitilden çekiniyor ama o kadar iltihap aktı ki bence içeriyi tamamen temizliyor doğru düzenli kullanılınca o yüzden hiç kendine çile çektirme bence. Bendede akıntı ve ilişkide yanma vardı 1 haftada bitti çok şükür
Temizliğime aşırı önem veriyorum sabunla yıkayan biriyim vajinamı ya ondan ya da yakın zamanda ped markamı değiştirdim ondan ikisinden biri. Vajinal floram bozuldu çok büyük ihtimalle çünkü sadece geçmeyen bir kaşıntım var. Ne akıntı ne koku mantar olduğumu düşünmüyorum. Bakalım doktora randevu aldım gidicem yasaktan sonra
Sabun veya vajina temizleyici kullanmayın dr da önermiyor enfeksiyon da kapmış ola bilirsiniz eczaneye gitseniz onlar size fitil vaya krem verirlerTemizliğime aşırı önem veriyorum sabunla yıkayan biriyim vajinamı ya ondan ya da yakın zamanda ped markamı değiştirdim ondan ikisinden biri. Vajinal floram bozuldu çok büyük ihtimalle çünkü sadece geçmeyen bir kaşıntım var. Ne akıntı ne koku mantar olduğumu düşünmüyorum. Bakalım doktora randevu aldım gidicem yasaktan sonra
Büyük ihtimalle enfeksiyon mantar olsa geçerdi 1 ay oldu geçmediSabun veya vajina temizleyici kullanmayın dr da önermiyor enfeksiyon da kapmış ola bilirsiniz eczaneye gitseniz onlar size fitil vaya krem verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?