- 9 Aralık 2019
- 113
- 41
- 28
- 28
- Konu Sahibi Emine Zeynep Keskin
-
Çok erken test yapmışsınız. Şüpheliyseniz hastaneye gidin. Yoksa da adet gününüzü beklemek daha doğru.Kızlar gebelik testi yaptım dört tane dördü de aynı silik Pembe bir haftadır kahverengi lekelenme var sizce gebelik varmı varsa kaç haftalık 24 adet oldum 28 Kasım'da bitti 2 Aralık dan beride pembe ile başlayan kahverengi ne dönen akıntım var
Kızlar gebelik testi yaptım dört tane dördü de aynı silik Pembe bir haftadır kahverengi lekelenme var sizce gebelik varmı varsa kaç haftalık 24 adet oldum 28 Kasım'da bitti 2 Aralık dan beride pembe ile başlayan kahverengi ne dönen akıntım var
Çok erken test yapmışsınız. Şüpheliyseniz hastaneye gidin. Yoksa da adet gününüzü beklemek daha doğru.
[/QUOTben çok düzensiz âdet oluyorum o yüzden kan verdim resim atmaya çalıştım ama beceremedim yeniyim burada
Canım doktora git kimyasal geçiriyor olabilirsinKızlar gebelik testi yaptım dört tane dördü de aynı silik Pembe bir haftadır kahverengi lekelenme var sizce gebelik varmı varsa kaç haftalık 24 adet oldum 28 Kasım'da bitti 2 Aralık dan beride pembe ile başlayan kahverengi ne dönen akıntım var
Bende ondan korkuyorum resim nasıl atılıyor burayaCanım doktora git kimyasal geçiriyor olabilirsin
Kan verdim yarın çıkacak sonuç kadın doğumdan randevu aldım yarın belli olacakDoktora gidin
Yazı yazdığın yerde gülen yüzün yanına tıkla ordan atıyorsun canımBende ondan korkuyorum resim nasıl atılıyor buraya
Valla devam ediyorsa acile git canım beklemeKan verdim yarın çıkacak sonuç kadın doğumdan randevu aldım yarın belli olacak
Canim medya bölümü var oraya tıkladıktan sonra YouTube Facebook falan yazıyor URL girin diyor nne yapmalıyımValla devam ediyorsa acile git canım bekleme
Kız onun yanı ikisinin ortasındaCanim medya bölümü var oraya tıkladıktan sonra YouTube Facebook falan yazıyor URL girin diyor nne yapmalıyım
Kac haftalık sence canımÇok taze hamilesin ama tekrar kan ver önemli olan artması
İki üç haftalık anca vardırKac haftalık sence canım
Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlarızCanım benim de değerim 46 çıktı kasım ayında önce pembe lekelenme sonra kahverengi 2 gün sonra 76 çıktı kimyasalmis lekelenmen varsa hemen de git inşallah seninki sağlıklıdır
2 gün sonra kan testinde 2 katı artmadiysa kimyasala çeviriyor inşallah seninki 2 kati artar..Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?