- 26 Ağustos 2017
- 300
- 93
- 98
- 32
- Konu Sahibi Nesibe uyar
-
Bekliyorum bakalim 7 8 aydan beri olsun diye ugrasiyorum sadece bu ay dedim hicbir sey yapmicam akisina birakicam oyle yaptim dusunmedim adetim gecikti heyecan sardi iste hakkimizda hayirlisi bir haber olursa yaz burdan canim merak ederim bende yazicaminsallah canim bekle sabret yapma hemen test bak ben uzuldumsende uzulme benim gibi
inssallah guler yuzumuz
ben 3 yildir istiyorum olmuyoBekliyorum bakalim 7 8 aydan beri olsun diye ugrasiyorum sadece bu ay dedim hicbir sey yapmicam akisina birakicam oyle yaptim dusunmedim adetim gecikti heyecan sardi iste hakkimizda hayirlisi bir haber olursa yaz burdan canim merak ederim bende yazicam
Sıkintı stres her seyin bas dusmani akısına birakmayi dene belki de hayirlisi böyledir dualarim seninle ama insallah kavusursunben 3 yildir istiyorum olmuyo
2 tane asilamamda negatif
evet cok haklisin bu ay dusunmem diyorum adete 10 gun kala basliyorum belirti aramaya felan nasil yenerim o halimi bilmiyorumSıkintı stres her seyin bas dusmani akısına birakmayi dene belki de hayirlisi böyledir dualarim seninle ama insallah kavusursun
Esin destekci olur biraz sen biraz kendini frenlersin bu konuda olur bende ayni senin gibiydim hic dusunmedim esim yardimci oldu ama anliyor halimden hemen uyariyordu yapma diyeevet cok haklisin bu ay dusunmem diyorum adete 10 gun kala basliyorum belirti aramaya felan nasil yenerim o halimi bilmiyorum
insallah hepimizin gobusleri bi gun dolarEsin destekci olur biraz sen biraz kendini frenlersin bu konuda olur bende ayni senin gibiydim hic dusunmedim esim yardimci oldu ama anliyor halimden hemen uyariyordu yapma diye
Insallah caniminsallah hepimizin gobusleri bi gun dolar
Cumartesi adet olmam gerekiyordu
Cumartesi adet olmam gerekiyordu olmadim normalde adetime 1 hafta kala gogus hassasiyeti baslar bu ay hic olmadi 2 gun gecti hala tik yok kasimlarimda olcakmisim gibi ayni ama gelen giden yok sizce hamile olabilir miyim hayal kirikligina ugramakta istemiyorum
Hala hasta olmadiysan bi test yap korkulacak bisy yok var yada yok Allah'ın taktiri er yada geç öğreneceksin insallah bebis vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz
Inşallah olur canim sabredicez olucak inşallah en kisa zamanda kucaklarimiz bebekle dolsunben 3 yildir istiyorum olmuyo
2 tane asilamamda negatif
aminnnnInşallah olur canim sabredicez olucak inşallah en kisa zamanda kucaklarimiz bebekle dolsunaminnn
Olabilir canim geç dollenmeyse negatif çıkar test biraz daha sabretmelisin Inşallah güzel haber alirsinKizlar bugun test yaptim negatif cikti gec dollenme mi acaba hala adette olmadim beklicem diyorum sabredemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?