• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim edin

insallah canim bekle sabret yapma hemen test bak ben uzuldum :KK43: sende uzulme benim gibi
inssallah guler yuzumuz
Bekliyorum bakalim 7 8 aydan beri olsun diye ugrasiyorum sadece bu ay dedim hicbir sey yapmicam akisina birakicam oyle yaptim dusunmedim adetim gecikti heyecan sardi iste hakkimizda hayirlisi bir haber olursa yaz burdan canim merak ederim bende yazicam

Bekliyorum bakalim 7 8 aydan beri olsun diye ugrasiyorum sadece bu ay dedim hicbir sey yapmicam akisina birakicam oyle yaptim dusunmedim adetim gecikti heyecan sardi iste hakkimizda hayirlisi bir haber olursa yaz burdan canim merak ederim bende yazicam
ben 3 yildir istiyorum olmuyo :(
2 tane asilamamda negatif

Sıkintı stres her seyin bas dusmani akısına birakmayi dene belki de hayirlisi böyledir dualarim seninle ama insallah kavusursun
evet cok haklisin bu ay dusunmem diyorum adete 10 gun kala basliyorum belirti aramaya felan nasil yenerim o halimi bilmiyorum

evet cok haklisin bu ay dusunmem diyorum adete 10 gun kala basliyorum belirti aramaya felan nasil yenerim o halimi bilmiyorum
Esin destekci olur biraz sen biraz kendini frenlersin bu konuda olur bende ayni senin gibiydim hic dusunmedim esim yardimci oldu ama anliyor halimden hemen uyariyordu yapma diye

Cumartesi adet olmam gerekiyordu
Cumartesi adet olmam gerekiyordu olmadim normalde adetime 1 hafta kala gogus hassasiyeti baslar bu ay hic olmadi 2 gun gecti hala tik yok kasimlarimda olcakmisim gibi ayni ama gelen giden yok sizce hamile olabilir miyim hayal kirikligina ugramakta istemiyorum

Hala hasta olmadiysan bi test yap korkulacak bisy yok var yada yok Allah'ın taktiri er yada geç öğreneceksin insallah bebis vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kizlar bugun test yaptim negatif cikti gec dollenme mi acaba hala adette olmadim beklicem diyorum sabredemiyorum da

Kizlar bugun test yaptim negatif cikti gec dollenme mi acaba hala adette olmadim beklicem diyorum sabredemiyorum da
Olabilir canim geç dollenmeyse negatif çıkar test biraz daha sabretmelisin Inşallah güzel haber alirsin

Back