- 26 Ağustos 2017
- 300
- 93
- 98
- 32
- Konu Sahibi Nesibe uyar
-
Negatifi gorucem diye korkuyorumTest yapsana
Insallah canimHakkında hayırlısı olsun inşAllah
bende ondan korkuyorummmNegatifi gorucem diye korkuyorum
Yok yapmadim husran olsun istemiyorumN Nesibe uyar cnm benmde cumartesi adet olmam gerekiyor du ama hala olmadım yarın test yapcm sen yaptın mı test
Offfffbende ondan korkuyorummm
ben yaptim korktugum basima geldiOfffff
Cikmadi ddemekki allah gonlune gore versin hayirlisi buymusben yaptim korktugum basima geldi
evet canim rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin insallah demekki zamani degilmisCikmadi ddemekki allah gonlune gore versin hayirlisi buymus
Adet oldun mu pekievet canim rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin insallah demekki zamani degilmis
hayir bugun 2. gunu gecikmenin yumurtlamaminda 14. gunu olsa cikmazmiydi ?Adet oldun mu peki
Evde idrar testi yaptiysan yanilma payi var kan testi yaptir bence adet belirtilerin var mi peki bende onlarda yok goguslerim bile sismedihayir bugun 2. gunu gecikmenin yumurtlamaminda 14. gunu olsa cikmazmiydi ?
yok kasık agrim olurdu 1 2 gun onceden oda yok sadece gogus hassasiyetim var evde oglen idrar testi yaptim silik bile cikmadi birak siligi golgesi bile yoktuEvde idrar testi yaptiysan yanilma payi var kan testi yaptir bence adet belirtilerin var mi peki bende onlarda yok goguslerim bile sismedi
Kan testi degilse umutsuzluga kapilma 3 4 gun daha bekle olmazsan bir daha yap test sonucta adet olmadin bir umut varyok kasık agrim olurdu 1 2 gun onceden oda yok sadece gogus hassasiyetim var evde oglen idrar testi yaptim silik bile cikmadi birak siligi golgesi bile yoktu
insallah da gelmez canim sen test yaptinmi ? bat gectimiKan testi degilse umutsuzluga kapilma 3 4 gun daha bekle olmazsan bir daha yap test sonucta adet olmadin bir umut var
Benimde kasik agrim olurdu gpguslerime dokunamazdim olucagim sabah hafif agrim oldu ay dedim geldi geliyor bakiyorum yok hala daha bekliyorum
Cumartesi olmam gerekiyordu iste olmadim korkumdan bende negatif gorucem diye yapmadim canim ama sende yitirme umudunuuu insallah ikimizde hamileyizdirinsallah da gelmez canim sen test yaptinmi ? bat gectimi
insallah canim bekle sabret yapma hemen test bak ben uzuldumCumartesi olmam gerekiyordu iste olmadim korkumdan bende negatif gorucem diye yapmadim canim ama sende yitirme umudunuuu insallah ikimizde hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?