• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim edin

Nesibe uyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
300
93
98
32
Cumartesi adet olmam gerekiyordu olmadim normalde adetime 1 hafta kala gogus hassasiyeti baslar bu ay hic olmadi 2 gun gecti hala tik yok kasimlarimda olcakmisim gibi ayni ama gelen giden yok sizce hamile olabilir miyim hayal kirikligina ugramakta istemiyorum

Evde idrar testi yaptiysan yanilma payi var kan testi yaptir bence adet belirtilerin var mi peki bende onlarda yok goguslerim bile sismedi
yok kasık agrim olurdu 1 2 gun onceden oda yok sadece gogus hassasiyetim var evde oglen idrar testi yaptim silik bile cikmadi birak siligi golgesi bile yoktu :(

yok kasık agrim olurdu 1 2 gun onceden oda yok sadece gogus hassasiyetim var evde oglen idrar testi yaptim silik bile cikmadi birak siligi golgesi bile yoktu :KK43:
Kan testi degilse umutsuzluga kapilma 3 4 gun daha bekle olmazsan bir daha yap test sonucta adet olmadin bir umut var
Benimde kasik agrim olurdu gpguslerime dokunamazdim olucagim sabah hafif agrim oldu ay dedim geldi geliyor bakiyorum yok hala daha bekliyorum

Kan testi degilse umutsuzluga kapilma 3 4 gun daha bekle olmazsan bir daha yap test sonucta adet olmadin bir umut var
Benimde kasik agrim olurdu gpguslerime dokunamazdim olucagim sabah hafif agrim oldu ay dedim geldi geliyor bakiyorum yok hala daha bekliyorum
insallah da gelmez canim sen test yaptinmi ? bat gectimi

Cumartesi olmam gerekiyordu iste olmadim korkumdan bende negatif gorucem diye yapmadim canim ama sende yitirme umudunuuu insallah ikimizde hamileyizdir
insallah canim bekle sabret yapma hemen test bak ben uzuldum :( sende uzulme benim gibi
inssallah guler yuzumuz

Back