Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardım edin ( resimli )

Allah aşkına Hadisenin saç renginin nesini beğeniyorsunuzz?

Bombozalak, cansız, mat ...

Enteresan yani beğenilmesi.

ben beğenenlerin zevkine karışmıyorum ... herkesin bi sevdiği var ...
ama tatlım yorumuna bittim ya bu ne karika bir benzetmedir
bombozalak :82:
bu kelimeyi ilk kez duyuyorum

Ankara - Ümitköyde bir AVM 'den canım :)

saçlarının rengini çok bğendim bu arada. bnde çıt çıt alıcamda cnm yardımcı olabilirmisin.bu çıt çıtlar resmden gerçek duruyo baya.
hatta sen yazmasan anlamazdım.gerçek saç dimi bunlar ve nekadara aldın.
bn şuan boludayımda istesem gidip alabilirim yani ankara diyince ondan soruyorum:)

Evett çok zor ayırt edilmesi 2 senedir kullanıyorum anlayan olmadı daha. Hemde rengi her ay değişiyor.
Gerçek saç onlar canım 6 tane var bende Ankara - Ümitköy'de Galeria AVM var ordan alıyorum her zaman. 35 tl ama nakitte 30 yapıyor teyze sağolsun

Karar veremedim güzel mi değil mi ama teşekkür ederim ekleyeceğim enn yakın zamanda

kafanı şişirdim tatlım kusura bkmaya ama valla son bi soru bnm saç rengimin aynısından varmıdır. yani doğal saç renkleri varmı.saçımı boyatmak istemiyorum çıt çıt yüznden.çıt çıtı sadece saçlarım gür dursun diye alıcam. gözüne çarpan buna benzer renkler oldumu hiç.doğal boyanmamış sarı tonlarında.uydurabilirmiyim

ışıktada böyle saçım

Kalbin temizmiş . 2 kere aynı msjı yazmışım ya 2.sini düzeltecektim saçının rengi ne her renk bulunmayabiliyor yazmıştım ama kaydolmamış Şoklardayım şu an :78:

Böyle bir renk gördüğümü hatırlamıyorum ama açık bir renk alıp üstüne boya yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…