- 24 Kasım 2023
- 1.147
- 272
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pcos vardıcanım çatlama iğnesi mi oldun sne?
Nie düşsün alallaa kötü düşünme kötüyü çağırma Allah kucağına almayı nasip etsinYa düşmez inşallah çok heyecanlandım
Amin inşallah kızlar ben cok kötü oldum hiç olmayacak sanıyordumNie düşsün alallaa kötü düşünme kötüyü çağırma Allah kucağına almayı nasip etsin
Değerin kaçtı canım ya şimdi bunun birde böyle mi stresi başlıyorBen iki kez kimyasal yaşadım mutlaka beta takiplerini yaptır
Kendini sterse sokma iliki çok yüksekti 475 filandı ikincisi 65 tiDeğerin kaçtı canım ya şimdi bunun birde böyle mi stresi başlıyor
İkinci olan yükseldi 173 e kadar sonra düştü ilki öğrendiğimde de kanamam vardı kahverengi sonra iyice kırmızılaştı ve sonlandı çok acı cektim ikinci de de parça düşürdümKendini sterse sokma iliki çok yüksekti 475 filandı ikincisi 65 ti
Ama sen rahat ol Allah verirse zaten verecek . Kısmet değilse gider sen dua et dinlen ağır iş yapmaDeğerin kaçtı canım ya şimdi bunun birde böyle mi stresi başlıyor
kaçıncı günün peki iğneden sonra? İğne etkisi ilede pozitif cıkmıs olabilir o yüzden soruyorumEvet pcos vardı
12. Gün bugünkaçıncı günün peki iğneden sonra? İğne etkisi ilede pozitif cıkmıs olabilir o yüzden soruyorum
canım erken test yapmışsın. 15 gün sonra yapman gerekiyor. Bende 25 haziranda çatlama iğnesi oldum. Doktorum on beş gün bekle adet olmazsan bir hafta daha bekle sonra test yap dedi12. Gün bugün
Doktorum bana 14. Gün yap test dedi. Ben 12. Gun yaptim şimdi onada mesaj attım haber bekliyorumcanım erken test yapmışsın. 15 gün sonra yapman gerekiyor. Bende 25 haziranda çatlama iğnesi oldum. Doktorum on beş gün bekle adet olmazsan bir hafta daha bekle sonra test yap dedi
Stres yapma canını sıkma kafanida takma tamamAmin inşallah kızlar ben cok kötü oldum hiç olmayacak sanıyordum