Hsg bu ctesi çekinicem eşim verdi testi yazın bi sorun yoktuPeki sen hsg çektirdinmi?
Eşin sperm testi verdimi?
Kesinlikle öyle çok doğru bence kafaya çok takıyoruz ondan olmuyorBenimde 1,5 sene oldu tık yok . Eşimde de bende de hiçbir sorun yok sigarada kullanmıyoruz ikimizde, bende Mayıs ayında hgs çekildim onda da bişey çıkmadı . Gerçekten bazen olmayınca olmuyor . Arkadaşım fosur fosur sigara içiyordu hamile kaldı , hiçbirşeye de dikkat etmiyordu . Bazen gerçekten sanş ..:
Doktor şu an hsg çekilecek dedi bir vitamin verdi bakalım henüz düşünmüyoruz ama eğer olmazsa bizde düşünürüz tabiBenim de aynı şekilde bir arkadaşım eşiyle süresiz alkol ve sigara içiyorlardı ama 2. Ayında hamile kaldı ve şuan bebişi 1 yaşında bile:)) bizde de sigara alkol yok. Ama olmuyor . Bu süreçte aşılama veya tüp bebek düşünüyor musunuzben mayıs gibi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum
Evet artık düşünüyorum hep zamana bıraktık ve her ay oldu mu diye düşünerek kendimi yıpratmaktan başka bişey olmuyor . Her ay umutlanmak çok üzücü. Ve artık zaman kaybı olarak görüyorum . Şuan gittiğim bir doktor var . O tekrar bir araştırmak istedi duruma göre bir yol çizecekBenim de aynı şekilde bir arkadaşım eşiyle süresiz alkol ve sigara içiyorlardı ama 2. Ayında hamile kaldı ve şuan bebişi 1 yaşında bile:)) bizde de sigara alkol yok. Ama olmuyor . Bu süreçte aşılama veya tüp bebek düşünüyor musunuzben mayıs gibi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum
Hsg bu ctesi çekinicem eşim verdi testi yazın bi sorun yoktu
Aynen öyle umarım büyük bir sorun yokturBence hsgnin sonucunu bekleyin.
Tüplerde veya rahim şeklinde birşeyler olabilir.
Hsg çekilmemişseniz hsg den ilk sonra ilk 3 ay olma olasılığı yüksek. O yüzden umudunuzu yitirmeyin:))Aynen öyle umarım büyük bir sorun yoktur
Umarım öyle olur Allah isteyen herkese nasip etsinHsg çekilmemişseniz hsg den ilk sonra ilk 3 ay olma olasılığı yüksek. O yüzden umudunuzu yitirmeyin:))
sen üzerine gitmeyi ne zaman bırakırsan hıh işte o zaman oluyoooKızlar merhaba geçen yıl ekim ayından beri deniyoruz bir ara ovulasyon testi deniyordum baktım bi kaç ay olmadı işe yaramadı onu da bıraktım eşim ve ben tüm tahlillerimize her şeyimize baktırdık bir sorun görünmüyor ciddi anlamda kafaya takmaya başladım bu durumu düzenli vitamin de kullanıyoruz her ikimizde yaklaşık 3 aydır falan. Ek olarak ben Folik asit 1 yıldır hemen hemen kullanıyorum. Sigara içiyorum bunun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Eşim çok umursamıyor gibi duruyor bu durumu ama ben artık kendimde bir problem olduğunu düşünmeye başladım. Daha önce tüm bunları ya da benzerini yaşayan bana umut olabilecek bir öneriniz varsa açığım.
Buraya kadar okuduysanız çok çok teşekkür ederim destekleriniz benim için çok önemli
Aynen öyle umarım büyük bir sorun yoktur
Evet çektireceğim bu haftasonu bakalım kesinlikle öyle ya doktor da öyle söylediSpermiogram Yumurtalık rahim hormonlar güzelse hsg öneririm tupler tıkalı olabilir.
Bu arada çok klasik bir laf ama kafaya takmayi bıraktığın an olur yani stres çok etkili
Aminn inşallah hepimiz içinKendinizi üzmeyin bazen ufak bi tıkanıklık olabiliyor.
Hsg çektirip hamile kalan çok fazla.
Rabbim gönlünüze göre versin
Ahhh bi bırakabilsem ama artık daha bi rahatım kafa olaraksen üzerine gitmeyi ne zaman bırakırsan hıh işte o zaman oluyooo
kuzum çalışmıyor musun? bi meşgalen yok muAhhh bi bırakabilsem ama artık daha bi rahatım kafa olarak
bende 1 seneden fazla denedim sanırım ve bende 1 seneden fazla folikasit kullandımAhhh bi bırakabilsem ama artık daha bi rahatım kafa olarak
Yok aksine çok çalışıyorum öğretmenim ama işte takıyor insan kafaya sürekli yakın çevrenden birilerinin hamilelik haberlerini almak bende bir sorun mu var acaba dedirtiyor insanakuzum çalışmıyor musun? bi meşgalen yok mu
Çok teşekkür ederim öneriyi dikkate alıcambende 1 seneden fazla denedim sanırım ve bende 1 seneden fazla folikasit kullandım
sonra bir düşüğüm oldu şimdi yine hamileyim . stres yapma olacak ben elenatal 1 kullanmaya basladım düşükten sonra
folikasit eskiden folbıol kullanıyodum ilk düşüğüme fazla folıkasıt sebep oldu gibi geliyor bana.sanada elenatal 1 kullanmanı öneririm .bide ben ilişkiden sonra uzandım kalkmadım etkisi oluyormu bilmiyorum ama 2 hamileliğimde bu şekilde oluştu
Hsg çektirdim bugün gerçekten tüplerim tıkalıymış doktor iyi ki çekmişiz dedi çok şükür açıldı haber vereyim dedimKendinizi üzmeyin bazen ufak bi tıkanıklık olabiliyor.
Hsg çektirip hamile kalan çok fazla.
Rabbim gönlünüze göre versin
Hsg çektirdim bugün gerçekten tüplerim tıkalıymış doktor iyi ki çekmişiz dedi çok şükür açıldı haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?