Kızlar yardım edin neden olmuyor? 1 yıl oldu.

Kesinlikle öyle çok doğru bence kafaya çok takıyoruz ondan olmuyor

Doktor şu an hsg çekilecek dedi bir vitamin verdi bakalım henüz düşünmüyoruz ama eğer olmazsa bizde düşünürüz tabi

Evet artık düşünüyorum hep zamana bıraktık ve her ay oldu mu diye düşünerek kendimi yıpratmaktan başka bişey olmuyor . Her ay umutlanmak çok üzücü. Ve artık zaman kaybı olarak görüyorum . Şuan gittiğim bir doktor var . O tekrar bir araştırmak istedi duruma göre bir yol çizecek

sen üzerine gitmeyi ne zaman bırakırsan hıh işte o zaman oluyooo

Spermiogram Yumurtalık rahim hormonlar güzelse hsg öneririm tupler tıkalı olabilir.
Bu arada çok klasik bir laf ama kafaya takmayi bıraktığın an olur yani stres çok etkili

Ahhh bi bırakabilsem ama artık daha bi rahatım kafa olarak
bende 1 seneden fazla denedim sanırım ve bende 1 seneden fazla folikasit kullandım
sonra bir düşüğüm oldu şimdi yine hamileyim . stres yapma olacak ben elenatal 1 kullanmaya basladım düşükten sonra
folikasit eskiden folbıol kullanıyodum ilk düşüğüme fazla folıkasıt sebep oldu gibi geliyor bana.sanada elenatal 1 kullanmanı öneririm .bide ben ilişkiden sonra uzandım kalkmadım etkisi oluyormu bilmiyorum ama 2 hamileliğimde bu şekilde oluştu

kuzum çalışmıyor musun? bi meşgalen yok mu
Yok aksine çok çalışıyorum öğretmenim ama işte takıyor insan kafaya sürekli yakın çevrenden birilerinin hamilelik haberlerini almak bende bir sorun mu var acaba dedirtiyor insana

Çok teşekkür ederim öneriyi dikkate alıcam

Kendinizi üzmeyin bazen ufak bi tıkanıklık olabiliyor.
Hsg çektirip hamile kalan çok fazla.
Rabbim gönlünüze göre versin
Hsg çektirdim bugün gerçekten tüplerim tıkalıymış doktor iyi ki çekmişiz dedi çok şükür açıldı haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…