Kızlar yardım edin neden olmuyor? 1 yıl oldu.

Tabii ki çok sevinirim
Bizim 3 yıldır olmuyordu en son melatonın kullandım internette satılıyor ilaç değil vitamin melatonin hormanunada destek oluyor uyku düzenleyici uyumadan yarm saat önce alın gerekirse eşin de alsın bn 1 ay kullandım snra hamile olduğumu öğrendim internetten bebeğe zararlımı diye araştırınca bir bayan Almanya’da çocuk isteyenlere verildiğini yazmıştı bnce deneyin derim 150 tl flan

Aynen uyku düzenlemek için kullanılan hormon diye biliyorum o kardeşim kullanıyordu ama denemekte fayda var gerçekten işe yaradıysa

Aynı durumdayım canım. 14 ay oldu hala olmuyor. Hsg de çekildim her şeyimiz normal. Ama OL MU YOR ve ben çok üzülüyorum

Merhaba vitamine baktım ama uyku düzenleyici diyor

Aynı durumdayım canım. 14 ay oldu hala olmuyor. Hsg de çekildim her şeyimiz normal. Ama OL MU YOR ve ben çok üzülüyorum
Lütfen kafanızda bu şekilde kodlamayın. Her şey normal ise stresten de gebelik oluşmamış olabilir. Beslenmenize, uyku düzeninize dikkat etmeye gayret edin. Ve de stresli bir şekilde her ay beklemektense kendinizi başka şeylere yönlendin. Ilgi odağınızı başka şeylere vermeye çalışın bence. Hayırlısıyla olur inşallah. Kitap falan mı okusanız bu siteye girmek yerine bir süre. Burası da gebelik muhabbetleriyle dolu çünkü pek kafanıza takmamak mümkün olmayabilir.

Çok teşekkür ederim mesajınız için. Çok yoğun bir iş hayatı yaşıyorum bu yıl, aynı zamanda yüksek lisansıma başladım. Günlük çok doluyum , çok stresli de değilim ancak buraya bakınca evet kendimi kasıyorum korku başladı çünkü. ‘Hiç mi olmayacak’ diye. Çok kitap okuyup film izliyorum. Sırf bu yüzden netflixe de üye oldum:))) ama akıl bu yoğunlukta bile bu konuya kayıyor :) adetim de 2 gün gecikti. Testim de negatif. Bunlar da etkiliyor. Ah çok dertliyim :))) buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim

Bu kadar yoğunlukta beslenmenize dikkat edebiliyor musunuz gün içinde? Bari yanınızda meyve ve kuruyemiş falan götürseniz gün içinde yersiniz. Rica ederim. En azından sağlıklısınız ve de gebe kalmanıza engel bir durum yok. Anlayabiliyorum fakat belki de 14 ayda olmaması sizin için daha hayırlıdır. O yüzden hemen karamsar olmayın bence. Biraz daha bu konuda olumlu bakarsanız ve daha rahat olursanız belki de bu sefer gebelik olur. Güzel düşünün güzel olsun. Bol bol dua edin. Dertliyim, olmuyor diye düşünmeyin lütfen.

İnşallah çok teşekkür ederim, Allah bizim için de bir yol çizmiştir bakalım… olmayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

İnşallah çok teşekkür ederim, Allah bizim için de bir yol çizmiştir bakalım… olmayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben hep hayırlısını istemeye gayret ediyorum. Olmazsa da da ben elimden geleni yaptı isem hayırlısı buymuş diyorum. Böylece insan üzülmez de.

Peki sen hsg çektirdinmi?
Eşin sperm testi verdimi?

Bu büyük bir etken olabilir o zaman sigarayı bırakacağım
Korkutmak istemem ama sigara sadece doğurganlığı düşürmekle kalmıyor gebelik sırasında düşük, erken doğum, gelişim geriliği zeka geriliği hatta bebekte astım gibi sorunla yol açabiliyor bunları ben değil dünya sağlık örgütü söylüyor. Şimdi buraya bi sürü yorum gelecek ben içtim bebeğim sağlıklı diye benim niyetim eleştiri değil herkesin hayatı da sağlığı da kendine

Ben de bir sene sonra hamile kaldım meğer tüplerim kapalıymış kesinlikle hsg çektirin hatta imkanınız varsa istanbulda cevat bayrak’a gidin. Bir de burda mı görmüştüm hatırlamıyorum ama adet bitiminde bele kupa çekip hamile kalan çok kişi varmış bi araştırın isterseniz

Evet bu işin garantisi yok bilemeyiz onda sorun olmadiysa baṣka birisinde ola bilir herturlu zaten sigara zararli.

Benimde 1,5 sene oldu tık yok . Eşimde de bende de hiçbir sorun yok sigarada kullanmıyoruz ikimizde, bende Mayıs ayında hgs çekildim onda da bişey çıkmadı . Gerçekten bazen olmayınca olmuyor . Arkadaşım fosur fosur sigara içiyordu hamile kaldı , hiçbirşeye de dikkat etmiyordu . Bazen gerçekten sanş ..:

Benim de aynı şekilde bir arkadaşım eşiyle süresiz alkol ve sigara içiyorlardı ama 2. Ayında hamile kaldı ve şuan bebişi 1 yaşında bile:)) bizde de sigara alkol yok. Ama olmuyor . Bu süreçte aşılama veya tüp bebek düşünüyor musunuz ben mayıs gibi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…