• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kızlar Yardım Edin !! Napıcağımı Şasırdım

parlakkar

ιη¢ι тαηє&#95
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
132
0
96
35
İstanbul
Merhaba kızlar nasıl başlasam bilmiyorum. Allah kısmet ederse ramazandan sonra kayınvalidem istemeye geleceğini sölüyo yüzük takmak istiyolar. Ama ben konuyu daha anneme açamadım ve işin garip tarafı benim annem babam ayrılar ben konuyu her ikisine nasıl anlatcam bilemiyorum bide sevgilimin gümüşhanede oturduklarını nasıl söylüycem beni asla göndermezler diye düşünüyorum lütfen bana fikir verin nasıl açmalıyım konuyu aileme :(

bence ayrı olmaları şu anda hiç önemli değil çünkü sizin hayatnızda çok önemli bir gelişme var. ailenizin hayata bakışı nasıldır bilmiyorum ama kendinizi annenize daha yakın hissediyorsanız, babanızın ne tepki vereceğini kestiremiyorsanız önce annenizle paylaşın daha sonra anne babanızı bir araya getirip durumu babanıza açıklayın yada anne babanızı bir araya getirip ikisine de konuyu o anda açabilirsiniz

Tşk ederim canım ilgilendiğin için saol evet ayrı olmaları sorun değil bence ama konuyu her ikisinede açması gereken kişi ben olucağım için durum biraz zor gibi çünkü birbirleriyle asla konuşmuyolar aynı ortamda bulunmuyolar bilmiyorum napıcam yaaa :(

rica ederim canım. ama söz konusu olan sizsiniz yani kızları. sizinle ilgili bir konuda çok fazla inat edeceklerini sanmıyorumCADIARZU

Merhaba kızlar nasıl başlasam bilmiyorum. Allah kısmet ederse ramazandan sonra kayınvalidem istemeye geleceğini sölüyo yüzük takmak istiyolar. Ama ben konuyu daha anneme açamadım ve işin garip tarafı benim annem babam ayrılar ben konuyu her ikisine nasıl anlatcam bilemiyorum bide sevgilimin gümüşhanede oturduklarını nasıl söylüycem beni asla göndermezler diye düşünüyorum lütfen bana fikir verin nasıl açmalıyım konuyu aileme :(

sevgilinizin annesinin her şeyden haberi var hatta "kayınvalide" ünvanını da vermişsiniz ama sizinkilerin hiçbir şeyden haberi yok tuhaf doğrusu

annenize söyleyin babanızı arayıp konuşsun ya da babanıza

hangisine daha yakınsanız

kaçmakla hallolmuyor ,biraz cesaretle bir çırpıda söyleyin kurtulun:içelim:

Evet sevgilimin ailesinin haberi var bizimkilerinde haberi var ailemden bi kaç kişi biliyo ama cesaret edipte anneme açamadım konuyu çünkü korkuyorum ne bilim uzağa göndermezler fikri iyice korkumu tetikliyo :(

Evet haklısınız annemin tatilden dönmesini bekliyorum gelince olanları anlatmalıyım eminim çünkü sevgilimin bana sevgisinden :) çok teşekkür ederim kiymiziaba

bence evlatlarının mutluluğu söz konusu olduğunda ikisinin de olumsuz bir bakış açısıyla yaklaşmaları muhtemel değil.burada zaman periyodu çok önemli,ailenden önceliğe önem veren ve daha alıngan olan tarafa daha önce söylemelisin.böylece benden önce herkes duymuş diye düşünmez hiç değilse.

selamlar
sıkıntı yok bu yaşadığın gel gitleri herkes yaşadı hiçbirşey olmayacak merak etme söyle ve kurtul

korkma hiç bence bizimkilerde ayrıydıama bizde babamdan başka herkes billiyordu. babama annem söylemedi ben hiç söyleyemedim çünkü ablam anlattı babama durumu babam sormuş neyin nesi diye sadece sonra annem yüzünden aynı ortamda bulunmak istemediğini söyledi sonra ben aradım artık zorla geldi hoş lafınıda dedi niye bana annen söylemiyo diye bu konuları kızmı babaya söyler dedi sonra anlayamadım kendi aramış annemi böyle bi durum varmış felan diye sözün kısası geldi artık bende çok korkmuştum vermez diyebi sorun olur diyeçok şükür olmadı bana bıraktı 18 temmuzda nişanlandım darısı sana ve tüm bekar kızlara herşey olacağına varır allahtan hayırlısını iste ve artık anlat annene ya o söylesin babana yada bi büyüğünüz mecbur kaldın sen söylersinallah yardımcın olsun canım

Sağolun çok tşk ederim herkese evet bende söylemek istiyorum ama ya şöyle bişe erkek tarafı gümüşhanede oturuyo ben evlenince gümüşhaneye gidicem ben bu fikire alışmaları biraz zor olucak gibime geliyo akrabamdan çok iyi anlaştığım ablam tatildeyken annemin ağzını aramış kızını uzağa gelin verir misin diye annemde vermem demiş ama kızımda isterse karışmam evladım falan değil demiş bunu duyunca daha da bi korktum açıkcası yaaa hakkatten çok zor hala açamadım mevzuyu

hayırlısını iste herşey olacağına varır annen seni seviyorsa mutlaka senin kararına sevgine saygı duyacaktır evet alışmaları biraz zaman alabilir herşey zamanla hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Teş. ederim canım çok saol ama ben bu karamsarlığa gün geçtikçe daha çok batıyorum iyice bunalıma girdimm artık yaa

çok tşk ederim canım saol :)
artık iş iyice çığırından çıkıyo heralde yaa ben engel olamıyorum kayınvalidem ramazandan sonra 10 gün içinde geliceğini sölüyo yaa

Evet en sonunda anneme konuyu açtık akrabamdan ablamla beraberr ama annem bana yüz vermiyo eskisi gibi davranmıyo nedense olur mu böle şeyler acabaa? işi biraz gırgır yoluyla açtık ama komik oldu güzel oldu bugün akrabamın ağzını iyice aramış kimin fesi kimin nesi diyee dua edin kızlar inş. annem ikna olur :)

korkma sen sen onun evladısın sonuçta zamanla oda kabullenir bunu bi anne içinde kolay bi durum değildir. herşeyi zamana bırak hakkında hayırlısı olsun cnm

Back