• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardim edin lütfen

yesim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
106
0
96
Almanya
ben biyik bölgem icin 6 seans ipl lazer yaptirdim.bugday tenliyim ve killarim ne cok kalin nede sari.ama simdi 2 aylik hamileyim doktorum önermedi ve bu ayin basinda seansim vardi gitmeyince simdi cok sik cikiyorlar.biraz inceldi gibi ama cok asiri farketmedi biraz azaldi.biyik bölgem sanki bir ton esmer oldu gibi simdi sizce devam cimbizla alsam nasil olur?sadece üstten alabiliyorum ama cok sik cikinca 6 ay daha kötü olacak.
BANA FIKIR VERIRSENIZ SEVINIRIM...

canım kökten alırsan yaptırdığın lazerler boşa gider bende kol altı ve genital için gidiyorum yaza çocuk istiyorum hamile kalırsam yazdan sonra lazere ara vercem lazer yapan kişiye sordum o zaman çıkanları jiletle alırsınız sonra devam ederiz demişti ağda falan yaparsanız tüy köklerini uyarırsınız dedi inşaallah yaza kadar dediği gibi çoğu biterde bende hamileliğimi rahat rahat geçiririm ama senin yüzde olduğu için mecburen kökten alırsın doğumdan sonrada 3 ay sonra kılların etkinliği iyi oluyomuş lazer daha etkili oluyomuş zaten doğumdan 3 ay sonra öyle dediller bana sende tekrar başlarsın zaten çok fazla seans gitmemişsin bebişin canı daha önemli kıllar sonrada alınır tatlım:)

fazla seans gitmemşsin derken 6 seans sana çok gibi gözükebilir ama yüz bölgesinde lazer daha geç etliliymişya 20 seans giden varmış ondan öyle söyledim kol altı falan olsaydı 6 seans baya bi fazlaydı tabi

bende lazer epilasyon yaptırıyorum hem yüz hemde vücut bölgeme. 3 seansda bacak , koltukaltı bölgelerim bitti sayılır hatta en son yaza girmeden önce mayıs ayında yaptırdım aradan 8 ay geçmesine ragmen şuan yok denecek kadar az şubat ayı gibi tekrar yaptırıcam. Bıyık bölgesi içinde bildiğim kadarıyla 6 seans bıyık bölgesi için normal sayılır. Çok sık çıkıyo demişiniz 1,5 hatta 2 ayda bir çıkması gerekiyo. Yani ben kendi açımdam söylüyorum. Ben yüz bölgem için 5 seans gittim çok faydasını gördüm acayip memnunum. Diyelim bugün yaptırdım tekrar 2 ay sonra gidiyorum. Eskisi gibide değil. Gidemediğim zamanda doktorum eğerki çok uzarsa yüz bölgesindekileri makasla kesmemi söyledi. Çünkü cımbızla alınınca bugüne kadar yapılan lazer epilasyonun bi anlamı kalmıyomuş kıllar eskisi gibi çıkarmış bana sorarsanız sizde makasla keserek idare etmeye çalışın. Hamile olduğunuz içinde yaptırmamanız en doğrusu.

ben biyik bölgem icin 6 seans ipl lazer yaptirdim.bugday tenliyim ve killarim ne cok kalin nede sari.ama simdi 2 aylik hamileyim doktorum önermedi ve bu ayin basinda seansim vardi gitmeyince simdi cok sik cikiyorlar.biraz inceldi gibi ama cok asiri farketmedi biraz azaldi.biyik bölgem sanki bir ton esmer oldu gibi simdi sizce devam cimbizla alsam nasil olur?sadece üstten alabiliyorum ama cok sik cikinca 6 ay daha kötü olacak.
BANA FIKIR VERIRSENIZ SEVINIRIM...

Hamilelikte lazer uygulaması ile ilgili hiçbir tıbbi çalışma olmadığı için genel olarak önerilmiyor. Bu dönemde cilt lekelere de müsat olduğu için lekelenme de yapabilir. Benim hastam olsaydınız size önerim onları kısaltarak idare etmeniz olurdu. Ama çok hızlı uzama varsa o da sizi zorlayabilir. O durumda cımbızdansa iple ya da klasik ağda ile (sir değil) almanız olacaktır. Sir ağda da leke yapabilir(sıcak olduğu için) Doğumdan sonrada daha iyi bir cihazla tedaviye devam etmeniz daha doğru olacaktır.a.s.

cok kararsizim sanki biyiklarima ipl lazer yaptirali kaslarim ve favllerim daha cok cikmaya basladi acaba hamilelik sonrasi tekra gitsem tamamen yok olur mu yani eninde sonunda alacaksam diyorum simdiden iple alayim

cok kararsizim sanki biyiklarima ipl lazer yaptirali kaslarim ve favllerim daha cok cikmaya basladi acaba hamilelik sonrasi tekra gitsem tamamen yok olur mu yani eninde sonunda alacaksam diyorum simdiden iple alayim

Favori ve kaşların bıyıkla yapılan tedavi ile ilgisi yoktur. Hamilelikte tüylenme olabilir ama lazer yüzde çok iyi sonuç vermiyor, bence asla şu an onları kurcalamayın. Doğum sonrası gerekirse iğneli epilasyonla devam edin. (Tüyler sert ve kalınsa lazer olabilir ama büyük olasılık koyu fakat incedir sizinkiler)

evet benimkiler ince ve koyu.sizce bitmez mi?eninde sonunda ayni olacaksa simdiden baska yönteme bakayim diyorum.igneli almanyada cok pahali suan onu yaptiramam.

evet benimkiler ince ve koyu.sizce bitmez mi?eninde sonunda ayni olacaksa simdiden baska yönteme bakayim diyorum.igneli almanyada cok pahali suan onu yaptiramam.

Ben olsam dokunmazdım o zaman. Çünkü lazer bir kere tüyleri uyarıp coşturursa sonradan iğneli dahil pek çok yöntemle sizi uğraştırabilir.

canim ben faydasini gördüm biyik kenarlarim cok sik büyüyor birde ben doktora degil kozmetik uzmanina gidiyorum mesela bu ay basi gitmeliydim gidemedim diye biyik ortasi o kadar degil biyik kenari haftada 2 kez kisaltma aletiyle aliyorum oda sanki her defasinda dahada gücleniyor vi siklasiyor gibi.benim düsüncem bazi insana yaramiyormus lazer hele birde ipl lazer.eger diyorum eninde sonunda ben ipe döneceksem bu simdiden olsun.fazlada bilgim yok cevremdede yaptiran yok gittigim yer ise herseye söz veriyor ama lafta yani güven vermiyor bana.bilmiyorum ne yapacagim...

Back