• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin lütfen

Evsen06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
11
1
1
25
Antalya
Kızlar lütfen yardım edin adetim bir ay gecikti ikinci adetime de bi gun var idrar ve kan testinde negatif cikti ilk baslarda belirtiler vardi ama suan yok ama biseler hissediyorum yumurtalik kisti var denildi ve adet olmam icin ilac verildi sizce ne yapmaliyim

Kanda cikmadiysa hamile.degilsiniz maalesef
İnşallah hemen kalırsınız
Dr unuzu dinleyin bence. Adet olup, adet düzeninizi oturtun öncelikle.
1 ay adet olmamak çok uzun bir sure

Belirtiler Psikolojik te meydana gelebilir. Her ay böyle belirtiler yaşayan çok insan var canım. İlaç içmeden istersen idrar testi yine yap hiç değilse için rahatlar zaten adetin bir ay geçmişse zaten bebek 2 aylık olmuş oluyor hayli hayli çıkar testte

Canım belirtiler piskolojik olarak ta olabilir. Kanda çıkmadıysa malesef deyilsin cnm . Bendede bi kaç belirti var ve çok heyecanlıyım. Başım falan dönüyo ara ara midem bulanıyo bazen ve başım çok kötü ağrıyo çok çabuk acıkıyorum. Ki ben öyle çok çabuk acıkan çok yemek yiyen birisi de deyilim . Dua edin bana kızlar inş hamileyim dir:anneadayı::anneadayı:

Canım belirtiler piskolojik olarak ta olabilir. Kanda çıkmadıysa malesef deyilsin cnm . Bendede bi kaç belirti var ve çok heyecanlıyım. Başım falan dönüyo ara ara midem bulanıyo bazen ve başım çok kötü ağrıyo çok çabuk acıkıyorum. Ki ben öyle çok çabuk acıkan çok yemek yiyen birisi de deyilim . Dua edin bana kızlar inş hamileyim dir:anneadayı::anneadayı:
İnşallah hamilesindir darısı benim başıma adet olmam icin doktorun verdigi ilaca buqun basladim normalde buqun reglimin ikinci gunu ama malesf degilim adet olmadim

Back