- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- Konu Sahibi Blackeyess
Yavrum o şiddetli bosalmadirEtiketlerde şiddet ve boşanma var. Eşinizden şiddet mi görüyorsunuz?
Eğer öyleyse bu analiz ne için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum o şiddetli bosalmadirEtiketlerde şiddet ve boşanma var. Eşinizden şiddet mi görüyorsunuz?
Eğer öyleyse bu analiz ne için?
Arkadaşlarbir bakar misiniz ?? Bilgisi olanlar yorumlasin
Miktar (ml) : 1.9 ml
pH : 7.5
Likefiaksiyon süresi 37° : 15 dk
Viskosite : Normal
Görünüm: gri opak
1. Saatte toplam hareketli sperm yuzdesi : %50
1. Saatte ileri hareketli sperm yuzdesi :
%45
Toplam sperm sayısı : 45.6
Sperm yogunlugu (ml) : 24
Morfoloji : %2
Yuvarlak hucre : 1.0
Lokoist : 1.0
[/QUOTE
Morfolojisi düşük..%4 'ün üzerinde olmalı.. Diger değerleri normal
Arkadaşım niyetim sizi üzmek veya sizinle tartışmak değil.Bunun gibi binlercesi var birbirine danisip fikir yuruten yasamayan bilmez ki ayrica ben yeni oldugumdsn konuyu yanlis bolumde acmisim herhalde bu uroliji ve infertilite ile ilgili . Millet keyfine degerleri paylasmiyor bazi sorunlar varmi yokmu birbirilerinden fikir alıyorlar
Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim .. Insallah hersey gonlunuzce olsunBurada çoğu kişi konu açan hanımefendinin üzerine gelmiş..Belli ki merak içinde ve doktora soracağı zamanı bekleyemiyor..Doktor değiliz bilemeyiz demissiniz ancak konu sahibi bilgisi olan yazabilir mi diye belirtmiş..Ben bir doktor olarak okudum ve bilgimi belirttim..Morfolojisi düşük onun dışındakiler normal..Daha detayını kadın doğum hekimine sorarsınız
Biz doktormuyuz diyen hanımlar psikolog da değilsiniz aile hekimi de avukatta yada mali müşavir. Her türden konu açılıyor ve bilgisi olan cevaplıyor. Belliki kadının zayıf noktası bir umut buraya içini dökmüş. Ama doğru ama yanlış. Güzelce cevaplayın olumlu olmak çokmu zor
Boyleleri burnu havada olan ınsanlar ama bilmiyorlar ki belki yarin öbürvun onlards bu durumla karsilasabilir diyeBiz doktormuyuz diyen hanımlar psikolog da değilsiniz aile hekimi de avukatta yada mali müşavir. Her türden konu açılıyor ve bilgisi olan cevaplıyor. Belliki kadının zayıf noktası bir umut buraya içini dökmüş. Ama doğru ama yanlış. Güzelce cevaplayın olumlu olmak çokmu zor
Ayrica yanlis yere paylasmisim yeni uyeyim bilmiyorum millet neler neler sictigi dakikaiyi bile anlatıyorlar danisiyorlar hatta ama bu konular onlar icin itici geliyormus ozel diye birsey varmis sanki biz bilmiyiruz dahelal olsun!
sanki tahlil sonucundan adamin kim oldugu cikcak meydana
Ayrica yanlis yere paylasmisim yeni uyeyim bilmiyorum millet neler neler sictigi dakikaiyi bile anlatıyorlar danisiyorlar hatta ama bu konular onlar icin itici geliyormus ozel diye birsey varmis sanki biz bilmiyiruz da
Merhaba, burası bir forum olduğuna göre ana amaç zaten tabiri caizse geyik muhabbeti ya da kaynaşma değil dertleşmek ve bilgi paylaşımında bulunmak olduğundan; kimimizin sağlık sorunlarını, kimimizin ailevi sıkıntılarını, kimimizin iş işe ilgili problemlerini paylaşmasından daha doğal bir şey olamaz herhalde, adı üzerinde forum bu. Yanlış yere konu açılmış diye ya da konu başlığının kelimeleri hoşumuza gitmedi diye yorum yapmama özgürlüğümüz varken bu kadar üzerinize gelinmesine kendim yaşamış gibi üzüldüm, Allah yar ve yardımcınız olsun, inanıyorum ve çevremde de gözlemliyorum bunlar hep geçici sıkıntılar, sizin de yoluna girecektir inşallah. Bir de ek olarak sigara kullanıyorsanız bırakmayı deneyin mutlaka, doktorların da görüşüne paralel olarak olumsuz yönde çok etkisi var.Boyleleri burnu havada olan ınsanlar ama bilmiyorlar ki belki yarin öbürvun onlards bu durumla karsilasabilir diye