• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardım edin lütfen düşüncelerinize ihtiyacım var

Edacelk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
28
5
1
29
Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim arkadaşlar bu ay da hamilelik belirtileri yaşıyorum belim çok kötü ağrıyor goguslerim de öyle ve mavi damar çıktı bir kaç tane ağzımın tadı da çok kötü oluyor adetime 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım çıkan sonuç bu şekilde ayrı durumu yasayanlar var mı

Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim arkadaşlar bu ay da hamilelik belirtileri yaşıyorum belim çok kötü ağrıyor goguslerim de öyle ve mavi damar çıktı bir kaç tane ağzımın tadı da çok kötü oluyor adetime 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım çıkan sonuç bu şekilde ayrı durumu yasayanlar var mı
Bence var canım

Kan ver hayırlısı olsun hakkında

Back