kızlar ece naz hep kabız
oluyo
çok fazla sıkıntısı yok ama normal değil sanırım
sıkıntısı yoksa 10 güne kadar yapmaması normalmiş özellikle ek gıda döneminde.
gecmis olsun canim...zytin yagi versen iyi olur...benim oglumda iki gunden beri ikiniyordu..bende yeni huy cikardi zannettim...bugun iki kere pespese kati ve cok az kakasini yapti...yaparkende agladi aci aci...ilk defa oldu boyle birsey...tas gibi kati yapmis yavrum nasilda aciyla yapti kim bilir...bende zeytin yagi vericem...baska oneriler olursa bende yaparim...
ben anne değilim ama bildiğim bilgileri verebilirim kayısı kurusu yiyebildiğine göre bide böyle dene istersen kaynatılmış suya 5 adet kayısıyı atıp ağzını kapat kayısıların şişmesi lazım 5 dk sonra kayısılar şişer önce suyunu içir sonrada kayısıları yesin bunu akşam yatarken uygula düzenli yapardın faydasını görürsün bide bebeklerde genelde kulak çöpüne zeytinyağı sürüp makattan azcık içeriye sokuluyo (fazla değil ama) o zamanda biraz faydası oluyo inş. düzelir bir an önce
biizmkide doğumundan beri kabız günde bir kereydi şimdi gün aşırı arada bazen üç günde bir yapıyor. doktor eğer çok katı yapmıyorsa çok sıkıntılı olmuyorsa beş güne bekleyip gliserin fitil koyabilirsin demişti. ben de zeytinyağı kullanıyorum çorbasına katıyorum.eğer emziriyorsan kendin kayısı kuru incir yiyebilirsin.karnının üstüne yatırabilrisn, bacak egzersizleri yaptırabilirsin( bisiklet çevirme gibi) . demirde kabız yapıyor ama vermek zorundayız.suyuda bol veriyorum. zamanla düzelir dediler ama benimkinde hala bi düzelme yok . kuru kayısıyı nasıl yediriyorsun? umarım kısa zamanda düzelir.
canım yapıyorum arada ama sanırım sürekli yapmak gerek bu hafta sürekli verip deniycem teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?