Göz Çevresi Bakımı Kızlar yardım edin gözlerimde çok çapaklanma var.ne yapmam lazım!!!!!!

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
33
Kızlar ya sabah kalkıyorum bakıyorum ki bir yığın çapak,arkadaşlarıma soruyorum onlarda böyle bir sorun yok.eğer sizde böyle bir sorun olupta hallettiyseniz paylaşın lütfen şimdiden teşekkürler!!!!!:enbuyukkk:

bebe şampuanıyla yıka canım göz doktorları da tavsiye ediyor mikrop kapması, çapaklanma gibi durumlarda. gece yatmadan cildini temizlerken, sabah kalkınca yüzünü yıkarken falan bebe şampuanıyla da gözlerini yıka.

benim arkadaşımda oluyordu
o oldugu zaman tatlı badem yağı sürüyor bi süre geçince bırakıyor sürmeyi
ama dikkat et gözüne kaçırmadan sür çok yakıyor göze kaçınca ama düzeltiyor hemen bikaç günde

bende çocukken olmuştu...bi gün sabah uyandım gözlerimi açmama rağmen hiçbişey göremiyodum.(kör oldum sanmıştım) sonra yıkadık hemen doktora gittik bidamla krem felan vermişti. kısa sürede geçti...bidahada tekrar etmedi

yeşil çay çok iyi geliyor kızlar denedim ama bazen sıkıyo ya hep yeşilçay içmek.

önce başını üşütmemeye çalışın.
yani saçlarını yıkayıp beklemeyin,ıslak yatmayın dışarıya çıkmayın.
sonra banyo yaptıkça yada sabahları yüzünüzü yıkarken bebe şampuanıyla masaj yapın yıkayın.
tabi çok fazla beklemeden doktora gitmekte fayda var.
geçmiş olsun.

sağol canım=)) :teselli:

benim arkadaşımında böyle bir sorunu vardı doktor bebe şampuanıyla yıkamasını söyledi memnun da kalmıştı...
geçmiş olsun a.s.

eşimin baş belası o çapaklanma bebe şampuanı çözümü canım.....

bayadır yeşil çay iyi geliyor kızlar.günde 1 bardak içiyorum .işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…