Sağlıklı gebeliğimi öyle öğrenmiştim. Pozitif olun. İyi düşünün iyi olsunKızlar ben ilk dış gebelik sonra da 2 düşük geçirdim. Dış gebeliği sağ taraftan geçirmiştim ama sonra aynı yerden normal gebelik olmuştu. Şimdi de adet günüm ilk kırmızı sonra kahverengi kanama geldi test yaptım silik. Çok korkuyorum dış gebelik olmasından sağ tarafımda ağrı var belimde ağrı var. Geçen sefer geçirdiğimde daha geç kanamam olmustu. Sizde yine dış gebelik midir? Ölcem korkudan
İnşallah benim de iyi olur. Kanama için ne yapmıştınız benim iyice arttıSağlıklı gebeliğimi öyle öğrenmiştim. Pozitif olun. İyi düşünün iyi olsun
Dinlenin. Bacaklarınızı yukarı kaldırıp uzanın. Kalp atışı alana kadar başka birşey yapamazsınız. Yarın tekrar bhcg ölçtürün. Az da olsa artması lazım yoksa düşük yapıyorsunuz demektir. Hakkınızda hayırlısı.İnşallah benim de iyi olur. Kanama için ne yapmıştınız benim iyice arttı
AminDinlenin. Bacaklarınızı yukarı kaldırıp uzanın. Kalp atışı alana kadar başka birşey yapamazsınız. Yarın tekrar bhcg ölçtürün. Az da olsa artması lazım yoksa düşük yapıyorsunuz demektir. Hakkınızda hayırlısı.
Pihtilasmayi onleyip tutunmasini saglamak icin yarim bardak suya limon sikip hergun 1 bardak icin diyor ibrahim saracogluKızlar 2 gün sonra beta hcg 25.5 çıktı. Çok ağrılı ve kanamalı 2 gün geçirdim bildiğin adet oldum. Sizce hala umut var mı ? Belim hala ağrıyo bu arada
Hemen yapıyorum teşekkür ederim bilgi içinPihtilasmayi onleyip tutunmasini saglamak icin yarim bardak suya limon sikip hergun 1 bardak icin diyor ibrahim saracoglu
TABI TANSIYON PROBLEMINIZ YOKSA!
Rica ederim. Insallah sifa bulursunuz. Bebeginizi saglikla alirsiniz kucaginiza. Takip ediyo olucam, durumunuzu paylasmaya devam edin merak ederim ben deHemen yapıyorum teşekkür ederim bilgi için
İnşallahRica ederim. Insallah sifa bulursunuz. Bebeginizi saglikla alirsiniz kucaginiza. Takip ediyo olucam, durumunuzu paylasmaya devam edin merak ederim ben de
Hayırlı olsun bence yaşadığınız şey yerleşme kanaması. Hcg de katlanıyor sıkıntı Yok. Dinlenmeye aynen devam ☺ aynısının tıpkısını yaşadım şimdi oğlum 1 yaşında. Rahat olun Allah'ın izniyle sizinle kalacak gibi görünüyorKızlar 2 gün sonra beta hcg 25.5 çıktı. Çok ağrılı ve kanamalı 2 gün geçirdim bildiğin adet oldum. Sizce hala umut var mı ? Belim hala ağrıyo bu arada
Yazdıklarınız moral oldu valla çok sağolunHayırlı olsun bence yaşadığınız şey yerleşme kanaması. Hcg de katlanıyor sıkıntı Yok. Dinlenmeye aynen devam ☺ aynısının tıpkısını yaşadım şimdi oğlum 1 yaşında. Rahat olun Allah'ın izniyle sizinle kalacak gibi görünüyor
Aynı marka testte bile duyarlılıkta farklılıklar gözlenebilir. İdrar testi sağolsun pozitifi gösterir ama artış takibi yapılamaz. Ayni siliklikte çıkmayabilir. Yerleşme kanaması bitmiş birikintiler geliyor muhtemelen artık. Beklemekten başka yapabileceğiniz bişey yok. Çok aklınıza takıyorsanız son bir kan testi daha yaptırın gerçekten düşüş mü var görürsünüzBugün test yaptım silikleşmişkanamam durduğu halde neden böyle oldu anlamadım sadece damla damla kahverengi akıntı var. Bi de bugüne kadar sağ kasığım ağrıyordu bugün sol tarafımda şiddetli bi ağrı var. Ne oluyo bana bi fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?